Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Polako prolazi i prva nedelja decembra..A situacija na zvezdanom nebu je sledeća : Mesec u znaku Raka,tokom dana u kvadratu sa Uranom i Marsom,Rx Merkur je u sekstilu sa Marsom,dok je Mars  u sekstilu sa Saturom.

Energija Marsa  ( u Vagi,28*)najaktivnija danas.

Iako su Mesečevi aspekti prolazni (traju po par sati),dovoljno je da vam ponekad unesu haos u zivot,posebno kada su u pitanju kvadrati sa Uranom i Marsom.Čuvajte se svojih reči koje mogu kao nožem nekoga da ubodu...čuvajte se svog osećaja  u stomaku koji vam može govoriti da je krajnje vreme da potpuno izgubite kontrolu i kažete i ono što mislite i ne mislite....Nemojte,jer je tu i Rx Merkur u sekstilu sa Marsom...pokajali biste se,ali tada bi već bilo kasno.

Agresivna komunikacija nije nešto što bi vam danas donelo bilo šta dobro.

Današnji dan,kada je emotvino polje u pitanju obeležice promene ponašanja, potisnuta agresivnost koja samo  što ne ekspolodira. Možete biti iziritirani sitnicom, i tako pokrenuti talas nekih negativnih emocija. 
Raspoloženja će biti prilično nepredvidivo,posebno kod  muškaraca.
Ako ne morate, izbegavajte putovanja, izbegavajte ljude, posebno one koji danas nemaju osmeh na licu.
Sa druge strane,poslovno možete imati dobar dan,ali isključivo kada su u pitanju završavanja nekih starih obaveza i planiranje,ali samo planiranje nekog novog posla.


Želim vam lep i prijatan dan, koliko god da je to danas moguće

e-max.it: your social media marketing partner