Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Astrološki,danas imamo zanimljiv dan.

Mesec je u znaku Vodolije*tokom dana u kvadratu sa Marsom, Venera je u trigonu sa RxUranom,Sunce je na 29*Strelca (posle 17 h prelazi u znak Jarca).

Dan koji će obeležiti raznorazna iznenadjenja.Promene , Promene i Promene . Iznenadne , burne . Da ne znate u momentu šta vas je snašlo. Mesec u Vodoliji  ipak ide ispred svog vremena,i ne trpi stagniranje.Robovanje navikama je nešto čemu nesvesno težimo ne bi li se osećali sigurno,ali danas nije dan za to...Danas je dan dan da pokažete svoju hrabrost,volju i želju da uradite nešto drugačije u svom životu.

Možete doći do nekog podatka koji će vam pomoći da bolje razumete neki svoj problem. Ili da bar gledate na problem iz nekog drugog ugla.Ili da razumete ljude oko vas.

Odličan je dan da nekome nešto poklonite,kažete neku lepu reč.

Danas vam stiže pomoć sa neba,pustite da stvari idu prirodno,pre svega u emotivnim odnosima.
Ljubav,vera,nada...osmeh na licu...neko će dobiti sansu za iznenadni put,neko ponudu za posao sa strancima...i jedno i drugo prihvatite.. 
Intuicija je jako naglašena danas,obratite pažnju šta vam to poručuje...

Ni slučajno ne treba da odustanete od ideja u koje verujete.
Imate li volju za promenom?
Šansa će se pružiti,a na vama je da je iskoristite.

Vazni počeci očekuju Vodolije, Lavove, Bikove i Škorpije, i to baš na područjima života gde im promene najviše i trebaju. S druge strane, Blizanci i Vage promeniće svoje stilove „borbe“ za ono što žele, dok ce Ovnovi i Strelcevi želeti da na neki način šire svoja interesovanja.
Jarčevima i Rakovima današnji dan može doneti neko lepo iznenadjenje,dok će Device i Ribe razmiŽljati o promenama vezanim za svoj izgled.

Zelim vam lep i prijatan dan

 

 

e-max.it: your social media marketing partner