Kontakt email: [email protected]        Facebook

Jarac je zemljani znak preopterećen sigurnošću. Kao i za ostale zemljane znake bika i devicu, za Jarca su najveće životne vrednosti tradicija, porodica i sve ostale stvari koji će činiti život disciplinovanim i u nekom redu. Jarac je majstor u samokontroli i ima potencijala da bude odličan lider ili menadzer dokle god je u sferi biznisa.
Saturn je vladajuća planeta jarca i planeta poznata po zabranama i ograničenjima. Ova planeta pomaže da se sve apstraktne ideje konkretizuju i sprovedu u delo, zato jarac preuzima odgovornost i navodi nas da se ponašamo odraslo. Uticaj Saturna čini jarceve praktičnim, pa je neretko da štede novac za budućnost i ulažu težak rad da bi ostvarili svoje planove. Majstori su u povlačenju konaca i dokazivanju da su samo oni u pravu.


Jarac ili koza, dovoljno objašnjava koliko ovaj znak ume da bude tvrdoglav. U svojim namerama su u stanju da se popnu i na najvišu planinu. Trude se da samo svojim iskustvom stignu na vrh, ali njihova ozbiljnost i nezavisnost čini ih preduzimljivim čega god se late.
Slabe tačke su im zubi i kosti, pa da bi osigurali zdravlje tokom života moraju redovno ići na preglede ovih organa.
Jarcu je potrebna veza u kojoj će se osecati sigurnim. Nikad ne baca svoje srce pred stranca u strahu da ga on ne bi najprije podigao nežnim prstima a zatim slomio na hiljadu komadića.Treba mu vremena da se uveri kako nema opasnosti da bude odbijen, ili ne daj Bože, da ispadne smešan. 
Duboko ispod hladnog, mirnog ponašanja krije se toplota. Kada se napokon preda, svim svojim delićima će biti podrška i potpora osobi koju voli.
Neće uživati u društvu mnogo mladje osobe, jer želi da bude sa nekim dovoljno zrelim, koji razume i vrednuje težak rad i dovoljno ozbiljnim da ceni njegov uspeh za koji se namučio.
Jarac je realista do srzi. To su i mirne i dostojanstvene osobe koje su okrenute tradicionalnim vrednostima. Ove osobe su jako ekonomične i obazrive, za njih važi nepisano pravilo “stoput meri jednom seci”.
Jarac se retko žali, sposoban je da preko svojih leđa pregura mnoge probleme. Krasi  ih organizovanost i predanost poslu, sposobni su da rešavaju najzahtevnije zadatke i ne libe se toga, čak i uživaju u tome.

e-max.it: your social media marketing partner