Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Sam kraj nove godine dočekujemo sa Mesecom u znaku Blizanaca...

Da li ste spremni da se odvojite od stvari, ljudi, ponašanja i navika koje Vam ne čine dobro? Da li je došlo i vaše vreme da ostavite iza sebe kukanje, kritiku i negodovanje? Da li je dosšo vreme da se promenite? Odluka je Vaša.
Vreme je za otvoreno i direktno pokazivanje emocija . Bez lazi, manipulacije, jer će se foliranti brzo otkriti. Ako ce neko besmisleno da gubi vreme , to ne znači da vi treba da se priključite tom začaranom krugu. A ljubav je ipak najočitiji oblik pozitivne energije. U narednom periodu neophodno je da bilo koje negativne emocije koje imate transformišete u ljubav..


Kada svet posmatrate dečijim očima,sve je lakše. ...Ispravno je ono što vi osećate u srcu.Ono što vam dete u vama poručuje.Ono što vas lično usrećuje..(znači to nisu odnosi gde patite). 
Radost života dolazi iz srca...Budite hrabri. Verujte u dobrotu ljudi.
Smejte se ,igrajte uz omiljenu muziku,igrajte se...kao da je današnji dan jedan veliki podijum... Izadjite sa nekim,nikad se ne zna ko može da vam probudi leptiriće u stomaku...

"Sreća nije stvar srećne zvezde ili materijalnih stvari. To je mentalni stav. On izvire iz poštovanja onoga što imamo umesto da patimo zbog onoga što nemamo. To je tako prosto – a istovremeno tako teško ljudskom razumu da razume.”

Želim vam lep I prijatan vikend

e-max.it: your social media marketing partner