Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobar dan leptirići cvetići

Mesec je danas u znaku Škorpije,tokom večeri u trigonu sa Neptunom...dok je Sunce u sekstilu sa Marsom.

Mesec u Škorpiji,nije lak...Ni kada je u tranzitu,a ni ljudima koji ga imaju natalno...Nosi odredjenu dozu fatalizma,pesimizma,ega,sujete,naglosti u reakcijama...I to su neke stvari koje mogu da se koriguju,onog momenta kada ljudi shvate da je njihov karakter zaista njihova sudbina.

Energija Škorpije je energija manipulacije, posesivnosti, tajanstvenosti, osvetoljubivosti, ali je takođe i energija oslobadjanja, transformacije, regeneracije...voda Škorpije ima neverovatnu energiju, koju ćemo danas da osetimo. Znate i sami da je simbol Škorpije Fenix. Danas i sutra mogu obeležiti neka velika patnja, posle koje sledi ponovno radjanje energije. Mesec uŠSkorpiji traži pročišćenje duse. Možda treba nekome nešto da oprostite. I da definitivno stavite tačku na neki odnos koji vas rastužuje. 

A da bi sve to bilo dobro i uspešno,potvrdjuje nam sekstil Sunca i Marsa.Ovo je energija snage,akcije,hrabrosti...Neke će obradovati iznenadni finansijski dobitak, poslovna ponuda ili iznenadni trenutak sreće kao u posednjem momentu sasvim nenadano i neočekivano. 

 

 

 

Čak I oni koji su do sada bili strpljivi ali želeli da promene nešto u svojim privatnim ili poslovnim aktivnostima, biće skloni da preuzimaju rizike, jer ovaj trigon daje svakome od nas mogućnosti I želju da promenimo nešto I unutar sebe I oko nas.Često nam je potrebno da nas neko pogura a ovaj sekstil je baš to – moment kada se stvari menjaju, kada se prilike otvaraju, kada više ne treba čekati I razmišljati već delati.

 

 

 

Želim vam lep i prijatan dan 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner