Kontakt email: [email protected]        Facebook

Po vasim porukama i pitanjima u astro centru,vidim da kvadrat Urana i Venere već pravi haos u vašim životima...Svako je ličnost za sebe,i svako se nosi sa problemima onako kako zna i ume...Ipak,imajte na umu da je ovo ipak kratkotrajan aspekt,i da ne bi trebalo da reagujete onako kako Uran traži od vas (burno ,nepromišljeno),vec da kroz Veneru u Jarcu,nadjete pravo rešenje..Sa druge strane,vi koji ste dugo u nedefinisanim situacijama,ovaj aspekt samo može da vas pogura da napravite konačni rez.

Pitanja sa kojima ćete se lično suočavati, neće biti nimalo emotivno laka, ali će iskreni odgovori za vas na duže staze biti dobri.Na raskrsnici ste izmedju starog i novog, Vi ćete odlučiti kako ćete daljee...

 

 


Iako većina ne voli da menja navike, poslove, partnere, jasno  je da postoji moment kada pojedinac shvati da ga odredjeni posao, navika, partner guši, te počinje pomalo traziti izlaz iz takve situacije.Gde god imate osećanje da ste vezani, zakljucani,nesrećni ....sada je vreme da se to MENJA....I PROMENI!!!

Postaviću jedan divan tekst,koji vam možda može pomoći ako imate neku nedoumicu.

Ljudi su zajedno, dok žele biti zajedno.
Ni dužnost, ni čast, ni moral ne vezuju lancima jednog čoveka za drugog. Kada čovek želi otići, on će i otići, i iz kuće, i od dece, i od umirućeg bogalja.
Kad neko želi, on ostaje.


Kada neko želi biti zajedno, nikakve tvoje mane mu neće smetati. Kada želi otići, nikakve tvoje vrline ga neće zadržati.
Bez obzira koliko si možda fizički neprivlačan, obavezno se pronađe taj ko će te zavoleti.
Ali, bez obzira koliko si dobar i poželjan, pronaći će se onaj ko će te odbaciti.
Ako te odbije, to ništa ne znači. Ti ne postaješ gori ili manji, zaista se ništa strašno ne događa. Na svetu postoji tvoj čovek koji će te prihvatiti.
Ceni ono što imaš, ne žali za izgubljenim, i ne boj se gubiti.
Raduj se tome što postoji čovek koji svetli tebi.

 

 


Svetli sam: što više svetlosti, manje je straha, čim je manje straha – manje je tame u duši.
List, koji se želi vratiti drvetu, može ploviti protiv plime i letjeti protiv vetra, dakle, činiti nemoguće. Ali, stara grana ga neće prihvatiti.
Što više voliš, što više ljubavi daješ, tim više ostaje.
Ako si, dajući ljubav, osetio bol ili mržnju, znači – daješ čoveku otrov u čokoladnoj glazuri. Teško da treba tražiti zahvalnost za ovakav dar.
Otpuštaj. Dopusti čoveku da bude još neko, osim ogledala tvoje ljubavi.
Veruj. Imaj poverenje. Daj toplinu. Budi zahvalan. Ne misli o tome, što može biti, – misli samo o onome što je ovde, i sada, u vatri i vodi, ispod zvezda.

Odlazi, pre nego što se od mrtve ljubavi pojavi smrad.

Ono što je kupljeno za novac, samo je materijalna vrednost.Ono što je dato po dobroj volji, od srca, – je neprocenjivo.

 

 

 

Kako prepoznati svog čoveka? Jednostavno.
Ići ćeš u susret, i naići ćeš na njega nasred puta.
On nije znao. Ti nisi znala. Vi ste se pronašli.
I gde god ste kretali pre, sada vam je put isti.

Autor: Nika Bathen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner