Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobar dan leptirići cvetići

Sredina meseca nam donosi Meseca u znaku Jarca,tokom dana u konjunkciji sa  Merkurom i sekstilom sa Neptunom.Ali i dalje se osećaju aspekti Urana sa Suncem i Venerom.

Mesec u Jarcu želi stabilnost,odgovornost ,trajnost, a Uran zeli da nas oslobadja monotonije,i nudi nesto novo,drugacije.On uvek gleda napred,i nema vremena da se osvrće na prošlost...
Onima koji su u vezi,donosi manje trzavice...neko će imati vecu potrebu za slobodom..(nemojte gušiti partnera)
Da li ste spremni da se odvojite od stvari, ljudi, ponašanja i navika koje Vam ne čine dobro? Da li je došlo i vaše vreme da ostavite iza sebe kukanje, kritiku i negodovanje? Da li je došlo vreme da se promenite? Odluka je Vaša.
Ljubav je primarna supstanca iz koje se sve stvara , to je stanje proširene svesti i duhovne zrelosti. Osnovno njeno svojstvo jeste sklad, spokoj. Tamo gde nema ljubavi, nema ni sklada, slobode, ni suštinskog stvaranja i obratno.Sve je povezano, ako čovek ume da vidi 
Vaš život je vaš izbor. Neka vaši izbori i budu samo vaši,a ne ljudi koji vas okružuju.

Pazite šta govorite, na koji način.
Izbegavajte rasprave, konflikte jer se nećete sporazumeti sa sagovornicima. Ne dolivajte ulje na vatru.Ignorišite provokatore...jer možete naleteti na cinizam,i nedostatak empatije..

Želim vam lep i prijatan dan

e-max.it: your social media marketing partner