Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobar dan leptirići cvetići

Aspekt koji nam obeležava današnji dan jeste svakako sekstil Jupitera i Plutona(prvi od tri koja ćemo imati ove godine).Mesec je u znaku Jarca,tokom dana u sekstilu sa Jupiterom,Marsom,i predvece  u kvadratu sa Uranom.

 

 

 

Od nekud stiže snaga i volja da se "mrda"..Energija novog početka.(sutra imamo mlad Mesec)...Mlad Mesec obično znač neki i novi životni list , ali pre svakog pocetka obavezno ide bolan kraj.....Presek dogadjaja....Ljudi često zaglave u životu kakav ne žele, bilo zbog spleta okolnosti ili zbog toga što se drže za nešto što više ne funkcioniše....
Unutrašnji glas retko greši,nemojte da ga ignorišete...
Dobar dan za rasčišćavanje nesporazuma koji su bili aktivni u prethodnom periodu...Oprostite sebi i drugima. Što je bilo, bilo je...Ne dozvolite da vas uznemire trivijalna pitanja, usmerite misli na vaše unutrašnje carstvo, na unutrašnju duhovnu energiju, koja će vam pomoći da problem rešite bezbolnije...jer u bogatom unutrašnjem svetu duha „leži" spas.
Odličan dan za čitanje, pisanje, polaganje ispita, učenje, obnavljanje gradiva.

 

 

 

Mesec  Jarcu će svoju energiju fokusirati na posao,sa ogromnom željom za napredovanjem,uspehom...Ne pokazuje mnogo emocije,ali ih preživljava duboko u sebi.
Postavite sebi ciljeve koje želite da postignete,i oni neće izostati.Usmerite svoju energiju na dobro.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner