Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Mesec je danas u znaku Vodolije,znaku koji je ispred svog vremena,u svakom smislu. Tako da i i energija današnjeg dana može biti nesvakidašnja.

Znak Vodolije(vladar Uran) je dosta nepredvidiv.Kada se nadje Mesec u znaku Vodolije,ista je situacija. Mogu vas veoma iznenaditi tudji postupci,ali možete poprilično i sami sebe iznenaditi nekim svojim reakcijama.Mislite jedno,i odjednom preovlada nešto drugo.

Danas možete biti puni energije, ali tu negde je prisutna i neka blaga nervoza, a sve to kroz želju da konačno uradite nešto za sebe i svoj život. Proširite svoja interesovanja, preduzmite neke korake koji bi mogli da vas vode ka unapredjenju.Intuicija je veoma pojačana, i kao da predosećate da će se nešto dogoditi .


Imaćete priliku da upoznate mnogo zanimljivih ljudi,sa kojima vas čekaju lepi momenti. 

Dan je idealan da ritual "Pokreni sreću", koji je meni otkrio naš Lav Geršman. 
Kupite neki cvet u najbližoj cvećari, dovoljan je samo jedan , ali je bitno da kupite, da nešto uložite. 
Prošetajte se vašim gradom, pogledajte prolaznike. Prvom ko vam se učini da je tužan pridjite, i poklonite mu taj cvet, uz rečenicu Neka te sreća prati. Mozda će vas pogledati kao da ste ludi, ali to nije ni bitno. Nekome ćete biti utisak dana, i sigurno je da ćete , možda nakon malog šoka, u tom nekom izazvati lepa osećanja. Ta osoba će opet biti manje nervozna, pa se možda kući neće drati na decu , ako nešto pogreše. Ta deca će opet, možda sutra u skoli usrećiti svoju uciteljicu nekim crtežom.... i tako se širi lanac lepih dela i lepe energije. 
Uradite nešto za sebe,a samim tim i za druge...

Želim vam lep i prijatan dan 

e-max.it: your social media marketing partner