Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobarrrr dan leptirici cvetici 

Mesec je danas u Devici,trenutno u opoziciji sa Neptunom,a tokom dana u trigonu sa Suncem i Plutonom.

"U tebi su tri čoveka: Jedan, kakav bi želeo biti.
Drugi, kakav misliš da jesi. I treći, kakav si zaista.
Tog jedino ne poznaješ."
Balzak

Kakvi smo zaista?
Da li smo onakvi kakvim sebe vidimo ili možda onakvi kakvim nas drugi vide?
Da li smo pravi odraz sebe ili samo nečijeg očekivanja ili iluzije?
Sve su to pitanja koja će biti aktivna danas.
Devica je znak koji je racionalan,ponekad čak i previše...
Današnji tranziti želw da dodjete do dna stvari...Čega se plasite i zašto ? Možda imate neku tajnu ?Istina konačno izlazi na videlo.Tek kada smo duboko iskreni prema sebi,možemo da napredujemo.
Kako ćete znati da ste na pravom putu? Po srcu koje vam treperi od radosti dok idete njime. Kako ćete znati da ste na pogrešnom putu? Po otporu vašeg srca koji osećate dok idete njime. Nešto duboko u vama se buni...
Kako ćete znati da ste istinski budni? Po osećanju srece i poletnosti pri jutarnjem budjenju. Kako ćete znati da spavate? Po osecanju bezvoljnosti i nervoze pri jutarnjem budjenju.


Važno je da sebi date pravi odgovor na pitanje: ko ste, zapravo, vi? Šta je to sto uistinu volite? Šta je to sto vam donosi priliv energije, i osećaj da možete sve na svetu? Šta vas najviše raduje? 
Pitanja sa kojima ćete se licno suočavati, neće biti nimalo emotivno laka, ali će iskreni odgovori za vas na duže staze biti dobri. Bitno je samo da verujete... pre svega u sebe, svoju intuiciju i svoje odluke. 

Želim vam lep i prijatan dan 

P.s

„Čovek nema većeg neprijatelja od samog sebe. Čovek traži na prinudan nacin i u strahu od sebe samog neprijatelje van sebe da bi mu bilo lakše da sopstveno Zlo projektuje na nekog drugog.
Ali, kada ostane jednom sam sa sobom, moraće da se razračuna sa sobom. U samoći on to mora da ucini, u potpunoj samoci, jer ce tek tada primetiti da nije sâm i da nikada nije bio sâm.
Razgovor sa samim sobom uvek je bio razgovor sa Ti, dijalog. Zar i dete najpre ne kaže Ti, pa tek onda Ja!
Tada, uistinu, počinje prava individuacija, i iz te strašne unutarnje borbe sa Zlom u sebi, ma otkuda to Zlo dolazilo, dolazi sloboda i iz slobode odlučivanje i iz odlučivanja odgovornost i sa odgovornošću ozarenost što znači početak ne nadčoveka, nego Čoveka.”

Vladeta Jerotić

e-max.it: your social media marketing partner