Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutrooo leptirići cvetići

Mesec nam je danas u znaku Bika,dok je Merkur u sekstilu sa Jupiterom...

Nakon par dana ludila,polako se vraća normalna energija.Situacija na nebu se dosta stišala, ali još će nas čekati po neko iznenađenjce. 

Očekujte porast energije i talas optimizma....danas sve možete,samo da poželite...
Ljubav,vera,nada...osmeh na licu...neko će dobiti šansu za iznenadni put,neko ponudu za posao sa strancima...i jedno i drugo prihvatite..

 

 

 

Ovo je izuzetno dobar dan za dogovore, pregovore i planove pre svega kada je posao u pitanju. Sada vam se pruža mogućnost da napredujete, i da neke svoje poslovne planove koje dugo želite konačno ostvarite...Takodje,ako polažete neki ispit,možete da očekujete uspešnost.Sada je vreme za akciju,ne dozvolite da vas energija Meseca u Biku uspava.Upišite neki dodatni kurs, pravo je vreme da malo poradite i na svom obrazovanju. Ili se danas posvetite svom nekom hobiju. Svest I duhovnost zahtevaju da se više posvetimo sebi.

Takodje dolazi veoma dobar period za finansije,neko će dobiti posao,prihodi ce biti stabilniji...

 

Danas verujte malo više svojim čulima,svojoj intuiciji. Pustite danas svoje oči da gledaju i srce da obradi te informacije i to je to.Morate u svakom trenutku znati ko ste I sta zelite, nezavisno da li se to nekome dopada ili ne. Nije bitno šta drugi ljudi misle, ako vi verujete u sebe i svoju nepogrešivost. 

 

 

 

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner