Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobrooo jutro leptirići cvetići

Mesec je danas u znaku vedrih,pozitivnih Blizanaca(tokom dana u trigonu sa Venerom i kvadratom sa Neptunom)...ali se polako oseća i kvadrat Merkura i Urana,koji će biti ekzaktan sutra.

Šta je sada bitno,istina ili laž?


Meša se svesna misao (Merkur) sa podsvesnom energijom(Uran).Sama priroda Urana žudi za preuzimanjem rizika i težnjom da oproba nove pristupe što će kreirati enormnu količinu mentalne napetosti koja vodi u konflikte i prepirke, neslaganja i izlive tvrdoglavosti.Ali i žustrih reči...Mnogima će biti brži jezik od pameti.Sa ovim aspektom, čak iako niste tip koji lako plane, možete biti vrlo isprovocirani ili dovedeni do nervnog sloma ili momenta kada će vam biti svega preko glave. Ovo važi za okolinu,ali i vas ...Svi će na neki način biti pogodjeni ovim aspektom....Na burne i izazovne komentare ostanite mirni ili ako to ne možete onda budite spremni da izrečeno nećete moći da povučete.

 

 

 

Ovo je vreme istine i nekome će biti bolan period.Neko će rešiti da se konačno otvori,i kaže sve ono što ga već duži vremenski period muči.Neće to biti planiran monogol,već će to biti samo momenat kada    vas glas u stomaku toliko guši,da morate da izbacite sve iz sebe.

Neke stvari u sebi duboko znamo, ali smo slabi ili lenji da promenimo i preuzmemo odgovornost za svoje postupke. Neki su i svoje živote tako provodili i skrivali se od sebe , a onda uvek dodje dan kada se u okolnostima javi budjenje i suočavanje sa svim onim što se dugo skrivalo u njima.

 

 


Sada je vreme hrabrih...
Čeka nas jedan izuzetno dinamičan vikend u kojem će reči imati posebno značenje, ne samo u komunikaciji, dogovoranju, već i ucenju, čitanju, obrazovanju, obucavanju, kao i u infomisanju, razmeni, trgovini, putovanjima, druženju.
Zapišite poslovne ili privatne ideje koje vam sada padaju na pamet, a kasnije ih možete razraditi.
Upoznaćete prijatelje koji su potpuno van vašeg uobicajenog kruga ljudi. Oni će uneti maštu u vaš život, a to je nešto što vam je često nedostajalo.
Sigurno će doći do promena u vašem životu, I to će biti promene nabolje,iako se možda vama to nece tako činiti na prvi pogled.

 

 

Želim vam lep i prijatan vikend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner