Kontakt email: [email protected]        Facebook

U tradicionalnoj astrologiji Saturn je poznat kao planeta malefik. Ponosno nosi svoj naziv Gospodar Karme.Iako ga neki shvataju mučiteljem,on je zapravo učitelj,sa parolom,kako seješ,tako i žanjes....

Saturn u 12. kući ukazuje na tajanstven i dubok tranzit. Dvanaesta kuća pretvara minute u dane, a dane u godine. Kad Saturn, planeta koja simboliše vlast, naš ego i strukturu, tranzitira ovom kućom, osoba će biti suočena sa razočarenjem, duhovnim svetom i promenama. Obzirom da je Saturn u Jarcu,to neće biti nagle promene,već promene koje će se polako uvlačiti u svaku poru vašeg života.

Tradicionalno, dvanaesta kuća je mesto gde niko ne želi da ide – bolnice i zatvori .U skladu sa simbolikom Jarca,obratite pažnju na bolesti kostiju,zglobove,zube,kožu...ali i ankcioznost,depresijuOvo se posebno odnosi na starije ljude,koji mogu često imati probleme sa navedenim stvarima.

To je takodje dom ega i samopobedjivanja. Tranzitni Saturn u 12. kuci donosi patnju kao najbrži način da se uskladimo sa duhovnom istinom. Sa Saturnom u dvanestom polju može doći promene u našem energetskom, fizickom i materijalnom zivotu. Gubitak prethodi promeni koja će pokrenuti novi ciklus od 28 godina. Iz tog razloga Saturnov tranzit kroz 12. polje je veoma važan.
Saturn u 12 kući daje velike strahove i problem nedostatka unutrašnje snage. U potrazi je za životnom stabilnošću... Jedini izlaz iz ove situacije je duhovni rast, rad na sebi i svojim kompleksima, naravno u sklopu sa ostalim planetama i aspektima koje prave. Neophodno je promeniti stav prema sebi i prema situacijama koje se dešavaju u životu.Promene su neophodne.Iako možda mislite da je u vašem životu sve stabilno,Saturn je tu da vam na neki način malo prodrma tlo.Da se zapravo vidi koliko ste stabilni.Čekaju vas nove sudbinske lekcije.

 

 

 

Sva važna pitanja od kojih ste bežali neko vreme ,sada dolaze na red. Ali postavlja se pitanje i od čega ste bežali,kada od samih sebe ne možete pobeći...I u tranzitu kroz dvanaesto polje,iako je i on težak je samo priprema,onoga što donosi kroz prvo polje...Ukoliko znate na kom stepenu vam je podznak,onda znate i gde je granica....
Sam Saturn predstavlja ograničenja i granice,a Jarac je znak koji voli red i disciplinu,pa čak i kada dodjete do nekog problema,racionalnošću ćete moći da ga rešite.
Iskrenost  je jedini put...Sreća ,pa je Saturn  u Jarcu jedna mudrica,koja će svaki pokušaj manipulacije da vidi odmah.

A onda dolazi u prvo polje,gde se baš nećete prijatno osećati u svojo koži...seda preko puta vas i očekuje jedan ozbiljan razgovor.Da li ste nešto naučili,shvatili,promenili?

Preplitaće se u vašem životu prošlost i sadašnjost,jer ćete imati potrebu da ponov razmotrite neku odluku koju ste doneli...

Umor i iscrpljenost samo su neki propratna osećanja koja možete osetiti...Neće vam biti lako,ipak je to period od 2,5 godine...I naravno,na šta će se konkretno odnosi zavisi pre svega i od vaših natalnih aspekata,neće svakome biti isto...

Može se reći da će najveći uticaj imati na Jarčeve,ali i Rakove...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner