Dobrooo jutro leptirići cvetići

Mesec je uznaku Ovna,Merkur je prešao u znak Riba,a to će posle 18 h uraditi i Sunce.

Nemojte da vas danas iznenadi energija kao da ste umorni od svega,i da vam je potreban neki novi početak.

Donosi nam promene koje su vezane za obrazovanje, ili duhovnost, veru...

Iskreno,lično ne volim energiju Riba,sve je tako usporeno,nedefinisano...a posebno će se to osećati kod ljudi koji su podznak Riba,koji će biti ni na nebi ni na zemlji,kao Alisa u zemlji čuda.

Prva polovina dana donosi osećaj ravnodušnosti...vecina će biti kao izduvani balon....sinoć u snovima i danas kroz stvarnost mi smo spremni da krenemo u novi zžvot,pa i na svoj rizik.Energija je blokirana..sujeta povecćna...
Tragate za princezom ili herojem, nekim koga ćete idealizovati i obožavati, nekoga kome ćete se diviti iz dna duše i na koga možete biti ponosni.Isto,tako i obratno,da vama neko pokaže ljubav (Venera u Ribama),jer šta će vam neko u životu ko ne zna čak ni da vas nasmeje..Ljubav je sila koja isceljuje. Strah, mržnja i njima slične emocije čine nas bolesnijima, dok je ljubav sila koja nas leči. Svi iscelitelji koriste upravo silu ljubavi prilikom tretmana. Kada smo bolesni, umesto da se žalimo, kukamo, brinemo, bojimo se, ljutimo, okrivljujemo druge i sebe, frustriramo i slično, treba da se obavijemo mislima i osećajima ljubavi, kako bismo ubrzali naše ozdravljenje. Na ovaj način se događaju čudesna isceljenja. Većina bolesti je psihosomatske prirode, pa ih na tom nivou i treba lečiti.

A i vreme je da se ludooo zaljubite,da vam neko pokaže šta je prava ljubav....Jos malo i to sve nas čeka.


Budite strpljivi i nagrada stiže,nekima već kroz par dana kada ćemo imati aspekt Venere i Neptuna.  


Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner