Dobro jutro leptirići cvetići

Mesec je danas u znaku Lava.Gde je Lav,tu su vatrena energija,dinamična dešavanja,puno reči.Lav se odupire ideji da bude običan .Voli da bude u centru pažnje, na čelu akcije. Glavne osobine su mu neiscrpna životna snaga i radost.Koliko god želeli da se sakrijete,da se povučete u neki svoji svet,danas i sutra to neće biti moguće...
Lav želi sve na površini...
Svaku reč koju ste pomislil,svaku emociju koja je duboko u vašem srcu.Morate reći,morate pokazati...

 Venera  je u sekstilu sa Plutonom.

Vreme je za sreću,radost i ljubav.

Otvaraju se mogućnosti za pozitive promene,preokrete,i ljubavna dešavanja koja se pamte,jer je tu i Mesec u Lavu,da sve to začini.Danas i sutra,nikako nisu obični dani.

Ovo su dani kada vam kosmos govori da je u životu najbitnije da pratite svoje srce,i onaj osećaj iz stomaka.Slušajte svoju inuticiju....
Intuicija je zapravo glas naše duše koja nam "šapuće" mudre stvari u užurbanim, stresnim ili zbunjujućim vremenima. 
Teško je pratiti svoje srce, ali je prava tragedija dopustiti lažima i strahu da vas zaustave.

Ovo je jedan od lepših perioda u ljubavi jer ćete imati priliku da sa partnerom ostvarite harmoniju koja je vama veoma značajna. U vama je dovoljno optimizma, poleta i širokogrudosti da odnos podignete na viši nivo i da uočite šta je potrebno da se to održava.

 

 


Lepršava energija koja želi ljubav, pažnju, neki poklončić... sve ono što je u simbolici ljubavi , kao energije koja pokreće svet.

Bilo kakvi planovi vezani za ulaganja, transakcije i kredite otvoreni su kao mogućnost koju je lako iskoristiti jer ne postoje prepereke osim u slučaju da ste sami neaktivni i čekate da se samo nešto dogodi.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner