Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Danas imamo mlad Mesec u Ribama,dok popodne Mars(trenutno na 29.stepenu Strelca), kreće svoj tranzit kroz Jarca ( o tome kasnije).Dani iza i ispred nas su sudbinski dani.

Sve što vam se dogodilo,ili će vam se dogoditi ,nećete moci da izbegnete.Ali možete da kontolišete svoje postupke,reči i dela. i
Riba je znak najdublje mistike,intuicije,moci sugestije,autosugestije...
Sigurno svi u prostoru gde živite imate neki deo gde ostavljate predmete koji će vam jednom trebati (bar mislite da ce vam trebati)...Možda je to tavan, podrum,neka fioka...… Možda je to jedan garderober koji ne volite ni otvoriti…


Možda isto tako imate i neku svoju licnu bolnu pricu koje ne želite da se rešite...Ali ce vas aspekti u narednom periodu stalno podsecati na to(uskoro će i Merkur i Saturn krenuti svoj retrogradni hod).
Energija čišćenja(pročišćenja) je tu.
Ali naravno svako ima svoj tempo i vreme čišćenja...
Ovaj Mlad Mesec nam donosi dovoljno energije da stanemo uz sebe i da prestanemo sa samodestruktivnostima, da se odreknemo onoga što možemo staviti u kategoriju „zavisnosti“, bilo da je to osoba, predmet ili neka navika. 
Prosto je duši (Mesec) potrebna nova energija i volja (Sunce)... i to nam i pruza Mlad Mesec.....priliku za novi početak.
Slušajte svoju inuticiju....
Intuicija je zapravo glas naše duše koja nam "šapuće" mudre stvari u uzurbanim, stresnim ili zbunjujućim vremenima. 
Teško je pratiti svoje srce, ali je prava tragedija dopustiti lazima i strahu da vas zaustave.
Na raskrsnici ste izmedju starog i novog, Vi ćete odluciti kako cete daljee...

Želim vam lep i prijatan vikend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner