Kontakt email: [email protected]        Facebook

Danas,u 17 I 15 Sunce ulazi u znak Ovna.

Ovan je prvi od svih 12 Zodijačnih znakova predstavljajući početak svih stvari. Ovan predstavlja ego i volju u svom suštinskom smislu bez ikakvih primesa. Ključne reči pri opisivanju Ovnova su: otvorenost,smelost, velikodušnost, suluda odvažnost, odlučnost, idealizam,liderstvo. Osnovni moto Ovnova je “ja predvodim”.
Pod vladavinom energičnog i moćnog Marsa, Ovan je vatren, silovit i dinamičan. Po prirodi lider, najsrećniji je kada je sam sebi sef, radeći sve na sebi svojstven način. Tada je i najuspešniji. Autoritet je, ne podnosi naređenja; frustriran je ukoliko se nalazi u ulozi podređenog. Veliki je entuzijasta i optimista, duhovit ali ne uvek taktičan.
Ovan je vatreni znak i osobe rođene pod ovim znakom imaju avanturistički duh, aktivne su i druželjubive. Nije bitno gde putujete, blizu ili daleko, ali možete biti sigurni da je Ovan već bio tu pre vas. Ili ćete u najmanju ruku sresti nekog Ovna na tom putu. Takođe, Ovan je najnaivniji od svih znakova. Iako su nezavisni, druželjubivi i uporni, umeju da budu iznenađujuće lakoverni, pa čak i naivno da uđu u opasnu po sebe teritoriju.

Bez obzira na koji izazov, uspon ili pad nailazi, Ovan ima odličnu sposobnost da se bezbedno prizemi. Njihova vera u život i svetlu budućnost ostaje nepromenjena i u teškim vremenima. Mnogi poznati sportisti su rođeni pod ovim znakom. Ovan se smatra najaktivnijim i najsnažnijim znakom, koji vrca od jake energije i poleta. Nije ni čudo što su žene rođene pod ovim znakom snažne, dinamične, pa čak ponekad i agresivne, a kao rezultat toga često se nađu u situaciji kada imaju problema u romantičnoj vezi. Za njih, muškarac treba da bude pravi muškarac da bi mogli da pronađu zajednički jezik, u protivnom, ona će ga uplašiti. Tako i za Ovna muškarca, žena treba da bude prava žena da bi imali skladnu vezu, zato što su mu takve osobine neophodne radi balansa (da nađu ravnotežu i ženskoj strani u njemu). Zbog toga je vrlo često žena Ovnu najbolji prijatelj, pravi drug, pa ipak, nikad ne bi smela da mu se suprotstavi!

 

 

 

Zbog toga je Ovan često zbunjujući znak zato što predstavlja kombinaciju veoma jakog muškog i ženskog elementa koji su zajedno iskombinovani. Zbog jake muške energije koja prati ovaj znak, kod žene Ovna ta energija će stvoriti neke od najinteresantnijih osoba na svetu – koje su avanturističkog i takmičarskog duha, nezavisne i jake. To ih takođe čini veoma iskrenim i otvorenim.

Bilo da su muškog ili ženskog pola, Ovan je pre onaj koji obavlja stvari nego onaj koji govori o njima. Veoma su impulsivni, reaguju odmah, bez pitanja za objašnjenje, pa se kasnije kaju. Zbog toga su njihovi životi ispunjeni dramom i ponekad nepotrebnim incidentima. Kada Ovan govori o nečemu, to je najčešće priča iz ličnog iskustva, o stvarima koje su uradili ili mestima gde su bili, a ne o nečemu o čemu su saznali iz knjiga ili sa televizije. Pošto su izuzetno aktivne osobe, ne trpe ograničenja niti posesivne veze. Zbog toga često i putuju, da se ne bi osetili zarobljen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner