Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Mesec nam je danas u znaku Raka,tokom dana u kvadratu sa Suncem,opoziciji sa Marsom.Venera je u kvadratu sa Plutonom,dok je Sunce  u kvadratu sa Marsom.

Ne bas prijatni aspekti.Odjednom sve naše emocije izlaze na površinu. Osećaj da se gušite izmedju zidova,potreba za čistim vazduhom,za prirodom..Danas pokušajte da se distancirate od svadja, jer ih može biti , a na provokacije odgovorite osmehom.


Strah i negativna osecanja mogu lako da se pokrenu,a sve to lako može da odvede i u neku agresiju.... Moguća su neka emotivna iznenadjenja ,ali ne baš prijatna.Osecaj ograničenja . Sve sto želite da uradite , moracete malo da odložite. Nesporazumi svuda oko nas.Mali manjak energije . A tu su energetski vampiri koji vrebaju i taj manjak da ukradu . Imajte na umu da postoje ljudi koji se hrane time. A zašto biste im davali to zadovoljstvo ?Sukobi sa autoritetima. Konflikti na poslu.Jesu napeti aspekti ,jeste velika nervoza u vazduhu,ali ako već sami znamo da je tako,ne moramo dodatno da to rasplamsavamo..Nemojte isterivati pravdu po svaku cenu... nemojte želeti da čujete istinu po svaku cenu.. Sačekajte malo.I pre svake reakcije,duboko uzdahnite,i izbrojte do deset.Ne dozvolite da vama upravljaju emocije koje je teško obuzdati.Budite otvoreni da „vidite“ ono što se desava, a ne ono što zelite .
Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner