Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Mesec je danas u znaku Device(tokom dana u opoziciji sa Neptunom),Venera je u konjunkciji sa Uranom,dok je Sunce u kvadratu sa Saturnom.

Sa jedne strane imamo razum,sa druge laži,sa treće neke nepredvidjene reakcije,sa četvrte jedna teška životna iskušenja.Ne baš lagani aspekti,ali kada znamo šta se dešava,možemo neke naše reakcije da držimo pod kontrolom. To je nešto što možete,a šta će se dešavati,i čije ćete laži i igre otkriti,to je već stvar sudbine.A sa Uranom,sve je nepredvidivo,i onda kada se najmanje nadate..Što bi značilo u periodu do nedelje-očekujte neočekivano.

Sa retrogradnim Merkurom,aktuelna je i prošlost.Vreme je da rešite neke situacije iz prošlosti koje su vas mučile.Vesti iz prošlosti,koje unose dodatan nemir u ionako vec konfuzan dan. .
A sada će se svi zapitati pusti prošlost,gde je nešto novo,kada je vreme za nešto novo ? Sve nove nove ponude ,neka malo pričekaju, jer nije vreme za nove planove...Pod uticajem današnjih tranzita snaga volje je oslabljena....i rešavanje nekih bitnih stvari bolje ostavite kada ovaj uticaj prodje......a prolazi kroz par dana.

Sagledajte šta su vaše istinske želje, a šta očekivanja okoline. Posebnu pažnju obratite na komunikaciju. Potrudite se da pažljivo slušate sagovornike i još pažljivije saopštavate ono što mislite.U ovom periodu oslobodite se starih papira, od novina, do nepotrebnih dokumenata, uredite elektronsku poštu. Napravite veliko spremenje vezano za administraciju.

Sve što vam ne prija, ne radite i ne mislite na one koji ne izazivaju osećaj sreće i lagodnosti u vama.Strpljenje takodje može biti od ključne važnosti, kao i to da nikoga ne pritiskate, ne proganjate, da pustite da vam ljubav dodje i ostane kraj vas zauvek...Vreme radi za ljubav, tako da, ako neki odnos vredi i ako ima ljubavi,sve će biti kako treba...Ali da li vredi cekati,procenite sami....Ako u ljubavi ne rastete i ne cvetate, onda ste jednostavno na pogrešnom tlu. To ne mora da znači je tlo loše ali je predvidjeno da tu raste neki kaktus , a ne ruža ili jorgovan.

Želim vam lep I prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner