Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Mesec je danas u znaku Škorpije,dok je Mars u konjunkciji sa Saturnom.Reč je o dve vrlo snažne muške energije za koje je teško reći koja je jača. Jedina razlika je što Mars želi sve i odmah sada,dok je Saturn mudriji.A u kombinaciji sa Mesecom u Škorpiji,ide se na sve ili ništa.Jaka energija destrukcije,ali i ponovnog radjanja.Kao da ćete nakon silnih iskušenja,upoznati sebe kao novu ličnost,jač i bolju.Ovo nisu dani za tugu, već više za osamu, za momenat kada se trebate suočiti sa samim sobom i onim što biste trebali da promenite, nekih se stvari odreknete, a neke nove započnete.

Dani iza i ispred nas su sudbinski dani.

Oni koji su žele da napreduju, da se menjaju i prihvate nešto novo, mogu imati određene strahove, brige .Dosta ce sve biti otežano i emotivno teško.Rx Merkur je takodje  tu,pa ste vi možda malo zbunjeni nekim dešavanjima,kao da ste izgubljeni u prostoru i vremenu.Greške,kvarovi,loša koncentracija,haos u saobraćaju...opšta konfuzija...Biće priče I o ljubavi...o nekome iz prošlosti..o sudbini koja ima čudne nacine da se poigrava.

Ukoliko osetite bes ili ljutnju, pokušajte da ih odmorom i spavanjem savladate. Svaki drugi način biće kontraproduktivan.

Želim vam lep i prijatan dan 

e-max.it: your social media marketing partner