Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Mesec je danas u znaku Vodolije,tokom dana u trigonu sa Rx Merkurom.

Nesporazum između vas i neke osobe navešće vas da razmišljate gde ste pogrešili. Najverovatnije ste se našli na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.Današnji dan  vam donosi povolje aspekte da kroz komunikaciju,bilo koji problem rešite.Ali samo pod uslovom,da želite mirnu komunikaciju.Ako ne zakočite, mogli biste se dotaći nekih problema koje već dugo potiskujete i napraviti veliku svađu. Nezaraslim ranama nije potreban snažan udarac da bi se ponovo otvorile i prokrvarile, dovoljna je i sitnica.Svi su pod  stresom i treba da shvatite da se raspravom ne rešava ništa,a konstruktivnim razgovorom da.

Sa druge strane,nemojte vas iznenaditi ni neka poruka osobe na koju ste zaboravili,ali koja iz nekog razloga nije mogla da zaboravi vas...Ali pre bilo kog vašeg delovanja,imajte na umu da su Saturn,Mars i Pluton trenutno aktuelni,i da bi takva prica koristila samo da konačno zatvorite neki karmički krug.

Stres koji ste imali u poslednje vreme mogao bi danas da vas navede da potrošite gomilu novca na nepotrebne stvari kako biste ga se oslobodili.Ali bi sve to bilo prilično nepromišljeno.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner