Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Mesec je u znaku Riba (tokom dana u sekstilu sa Saturnom),dok je Venera u sekstilu sa Neptunom.

Očekujte lep,harmoničan dan,sa ne još uvek potpuno jasnom životnom situacijom,ali svakako da ide ka boljem.

I Mesec u Ruba,a i Venera u divnom aspektu sa Neptunom,asociraju na ljubav. Naravno,ljubav kao osećanje nije ista emocija za svakoga,nekome je bitnije da voli,a nekome da je voljen.Kad razmišljamo o Ljubavi, obično mislimo na ljubav prema partneru, ali to nije jedina ljubav, to je samo odraz naše ljubavi iznutra. Ako mi ne volimo sebe, ako nismo zadovoljni sobom,onakvima kakvi jesmo, teško da možemo da volimo nekog iskreno, od srca. 

Ovo je vreme luksuza, povećanih davanja, ili dobijanja.
Imaćete mogućnost da se dokažete u onome što radite i da od toga napravite trajnu vrednost.Ukoliko ste slobodni,otvaraju se vrata partnerstva i braka, ljubavi koje se radjaju iz potrebe da se pronadje najdublji smisao postojanja.Ljubav koja pokrećc svet! Sve sto iskreno volimo, postaje jednom deo nas i ja verujem u to. Sto vise ulozite sebe, u nekoga ili nestoo, stoo volite - to cete više dobiti zauzvrat.A  kada nas pokreću ljubav i radost iznutra, ništa nije teško i pored svega sve se može i sve je izvodljivo.

Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili bračnom odnosu, moguće je da ćete vi više „vući“ i potencirati na dešavanjima i komunikaciji, susretima sa partnerom. Baš ta komunikacija može povremeno predstavljati problem (ne zaboravite – Merkur je retrogradan!) pa vam se savetuje da sa mnogo tolerancije prilazite odnosu sa voljenom osobom.

Želim vam lep i prijatan dan 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner