Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobrooo jutro leptirići cvetići

Mesec nam je danas u znaku vatrenog Ovna,Rx Jupiter u sekstilu sa Plutonom,dok je Mars u sekstilu sa Neptunom.

Ovan je prvi znak u zodijaku i kao takav nosi veliku pokretačku energiju. Bilo da je u pitanju posao ili privatan život danas je dan kada treba da počnete nešto novo. Pred nama je jedan izuzetno povoljan dan.Svaka vaša ideja, svaka vaša želja i zamisao stvara idealan put za svoje ostvarenje.Pokušajte, volja je važna za prvi korak, a sve ostalo dolazi postepeno. Započnite malim, lako ostvarivim ciljevima, a ne nečim nerealnim. 

Sve se može uraditi ’uz malo dobre volje’, skinuti kilogrami, ostaviti cigare, uštedeti novac ili naučiti nešto novo, sve što treba je da istrajete u svojim odlukama.

Takođe – otvaraju se velike šanse onima koji žele put inostranstva, bilo posla ili odmora radi, kao i onima koji sarađuju sa strancima.Pošto je ovo  izuzetno srećan dan, valjalo bih ih iskoristiti i okušati se i u igrama na sreću, a svakako će prilivi novca biti olakšani i možete dobiti i neke neplanirane isplate. 

Smeh, druženje i rekreacija ispuniće ovaj dan.Ako imate decu, odvojte u kuci jedan zid za njih,kupite im flomastere, pustite ih da crtaju. Dopustite da razvijaju svoju kreativnost . Pustite da budu ono što zaista jesu.

Želim vam lep i prijatan dan

e-max.it: your social media marketing partner