Dobro jutro leptirići cvetići

Mesec je i danas u znaku Bika,tokom dana u sekstilu sa Neptunom,trigonu sa Marsom...Dok je Venera u opoziciji sa Rx Jupiterom i trigonu sa Plutonom.

I taman kad pomislite da ste ušli u rutinu i da ste uspeli da uspostavite balans i kontrolu nad sobom i svojim postupcima,dočekaće vas iznenađenje..Imate osećaj da vam sreća stalno izmiče iz ruku.

Nezgodan dan za ljubav  i emocije...Vraćanja na neke stare teme,stara dešavanja,ali ponovo bez nekog konkretnog rešavanja.Savet zvezda vam bas  i nije da komunicirate,sem bez neke preke potrebe.Izbegavajte ono gde ste najslabij.Možete svojom nesmotrenošću, nepažnjom ili u afektu povrediti nekog bliskog i dragog.Može se desiti da ne budete svesni svojih reči i u nekim momentima budete preoštri...Sve može da sačeka par dana, a ako baš neke stvari ne mogu da se odgode, onda budite svesni rizika.U slučaju da započinjete neku priču imaćete faze napred-nazad. Upitajte se da li previše očekujete.

Sa druge strane i Sunce se približava Uranu,pa će muškarci biti poluludi,nespremni za bilo kakav kompromis.Burno će reagovati,sa ubedjenjem da su samo oni u pravu...Biće pre svega u sukobu sami sa sobom.

Mogući su i problemi sa električnim instalacijama, programskim virusima, hakerisanjem...

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner