Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Mesec je  u znaku Škorpija,tokom dana u trigonu sa Neptunom i konjunkcijom sa Rx Jupiterom...dok je Sunce u trigonu sa Rx Saturnom.

EnergijaŠSkorpije je energija manipulacije, posesivnosti, tajanstvenosti, osvetoljubivosti, ali je takođe i energija oslobadjanja, transformacije, regeneracije...voda Škorpije ima neverovatnu energiju, koju danas ceo dan osećamo,intenzivnim emocijama.Nemojte dozvoliti da emocije budu prejake i one odluče umesto vas.

Sukob škorpionskih emocija (Mesec) i stabilnosti Bika (Sunce).Sa jedne strane Bik trazi potrebu za stabilnošću,a Skorpija neku transformaciju vec postojeceg odnosa..
Šta je to što zaista želite? To je glavno pitanje ovog dana..sukob duse t.j Meseca i volje t.j Sunca...imajte u vidu da energija Škorpije nije uopste naivna...lako vas moze uvući u ljubomoru,posesivnost,energiju sve ili ništa..a ako malo proradi i hedonizam Bika,pa se popije koja čašica alkohola,eto belaja...pojačane emocije će vas lako odvući u u konflikte..

Najveći uticaj ce imati na Škorpije,Lavove,Bikove ,Strelčeve(znak,podznak)
Ako se osećate čudno,uznemireno znajte da je to uticaj punog Meseca...jednostavno,to su energije koje deluju izvan nas,mi na to nemamo uticaj,ali možemo da ublazimo to dejatvo..budite mirni,pribrani.Ipak,znate i sami da je simbol Škorpije Fenix.Što znači da će na kraju ipak sve biti dobro 

Želim vam lep i prijatan dan 

 

e-max.it: your social media marketing partner