Dobro jutro leptirići cvetići

Mesec nam je danas u znaku Riba,tokom večeri u sekstilu sa RxSaturnom...Dok je Sunce i ovof dana u opoziciji sa RxJupiterom.

Nemojte besneti  zbog nekih stvari koje je trebalo da rasčistite odavno. Nikako to ne radite. Nego se umirite, čitajte nešto na internetu, čitajte novine, nove knjige nadjite neku zanimaciju. Neki hobi možda možete smisliti.

Ako Vam se javi neka bivša ,,ljubav“ porazmislite koliko je pametno da se ponovo vidite. Samo će se vratiti stare priče, ali ništa se drugo neće promeniti.
U svakom slucaju neki razgovori baš neće biti prijatni, kao da ništa nije onako kako treba da bude. Ne dopustite drugima da Vas nagovaraju na nešto što vi nećete ili mislite da nije pravilno.
Odluke koje se dugo čekaju, opet neće biti donešene, jer je potreban plan. Treba da se shvati da se problemi neće sami od sebe rešiti , a vraćanjem u prošlost tek neće. 

Bićete osetljiviji i ranjiviji nego inače , i učiniće vam se da je vaš problem, iako možda mali, veliki u vašim očima, a ljubavna muka i patnja, ako je imate,najveća na svetu.

Posebnu pažnju obratitie na znakove pored puta ,koje vam život pokazuje.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner