Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Mesec je danas u prvom zodijačkom znaku,Ovnu....Sunce je u trigonu sa Rx Plutonom,dok je Merkur u kvadratu sa Marsom.Ali se oseća i konjunkcija Merkura sa uranom,koja će biti egzaktna sutra. Nezgodni aspekti za komunikaciju tokom celog vikenda.

 Tokom vikenda su dani  kada treba da naučite da čitate izmedju redova,da ne reagujete na prvu loptu.
Subotu i nedelju će  pratiti promene raspoloženja.Imaćemo igru reči...Reči koje se mogu shvatiti dvosmisleno.Reči koje se upotrebljavaju kao oružje,protiv nekoga ili nečega.Oštre reči,provokacija,podbadanje.Neko će teatralno pokušati da vam pokaže da je u pravu.Ne dozvolite da vas neko izazove i nemojte tokom vikenda pokušavati ništa da objasnite ili razjasniteNa burne i izazovne komentare ostanite mirni ili ako to ne možete onda budite spremni da izrečeno nećete moći da povučete. Ako neke stvari moraju biti izgovorene, prihvatite to kao nešto neminovno. Jer nekad je i „bolna istina“ mnogo bolja od lepih reči ili „lepe laži“.Budite pripremljeni za nešto što se može dogoditi i što će tek doći. Imajte uvek na umu da treba znati kojim putem treba krenuti u zavisnosti od situacije.

Muškarci su pod nekom velikom tenzijom,i veoma malo im je potrebno da žargonski rečeno "puknu".

Mogući kvarovi sa tehnikom, telefonima, automobilima i generalno sa saobraćajem.Ukoliko morate nekud ići, budite oprezni u vožnji.

Želim vam lep i prijatan vikend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner