Kontakt email: [email protected]        Facebook

Ulazak Urana u znak Bika je vrlo redak astrološki događaj. Sa aspekta astrologije,  tumači  se uzburkanim strastima, ali i ogromnim revolucionarnim potencijalem koji nosi Uran u znaku Bika

Promene će se osetiti u vazduhu odmah, kao i u životu svih horoskopskih znakova bez izuzetka. 

Uran je planeta koja ima ogromnu pokretačku energiju, pomera i drvlje i kamenje, ima stvaralački, ali i rušilački potencijal, i u tom smislu ima revolucionarnu snagu na planu dešavanja u našim životima. Bik je zemljani horoskopski znak koji je simbol proleća, i koji upravlja imovinom i finansijama. To znači da pre svega promene možemo očekivati na materijalnom i finansijskom planu.

Sa jedne strane, Uran u Biku će nas naterati da se zapitamo koliko smo odgovorni u smislu da li se trudimo da budemo finansijski samostalni, ali isto tako može predstavljati i rizik od ogromnih gubitaka novca, pa bi trebalo da se barem u drugoj polovini maja i tokom juna uzdržite od bilo kakvih investicija, iako vam se one čine pouzdanim.

Zatim, Uran u znaku Bika će nas naterati da pretresemo svoje prioritete i da se zapitamo koliku prednost u životu dajemo materijalnom! Mnogi će shvatiti da su u trci za novcem zapostavili sebe i svoju porodicu, a ovo saznanje će na njih delovati maltene revolucionarno, i nateraće ih da promene svoj život.A kada smo već kod revolucionarnih promena i kod finansija, na globalnom planu, a tokom perioda vladavine Urana u Biku, doći će do izmena u platnim sistemima - u zaborav bi moglo otići ne samo plaćenje kešom, što već jeste prošlost, već i karticama, umesto čega ćemo se susretati sa nekim novim vidovima finansijskih i tehnoloških rešenja.

Ali vratimo se privatnom planu i dešavanjima koja će posebno biti interesantna za pripadnice lepšeg pola, koje će konačno ući u period svoje dominacije, što znači da će jači pol biti potisnut u drugi plan!Tako će žene nakon ulaska Bika u znak Urana biti sve samostalnije na privatnom, a sve uspešnije na poslovnom planu, pa top menadžerska mesta na kojima su dame više neće biti retkost.

Sve u svemu,  slede promene koje će se u bitnoj meri odraziti na svaki horoskopski znak.

 

izvor:mogujatosama

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner