Kontakt email: [email protected]        Facebook

1. Ovan (21. mart - 2. april)

Očekujte promene u vašim finansijama. Došlo je do prekida i finansijsko oslobađanje je moguće. Pratite svoj jedinstveni genije prilikom zarađivanja novca. Preporučuju se digitalni poduhvati.

2. Bik (21. april - 21. maj)

Vaš ceo život je za promenu. Sa Uranom u vašem znaku, to je neizbežno, zato pogledajte gde je najpotrebnije i menjajte se. Radite stvari na svoj način koliko god da možete.

3. Blizanci (22. maj- 22. jun)

Promena dolazi u vašem duhovnom životu. Nemate duhovnu kost u svom telu? To bi sada moglo da se promeni. Očekujte evoluciju, probudićete se iz dugog sna.

4. Rak (23. jun - 23. jul)

Vaši društveni krugovi će se masovno promeniti. Očekujte i više prijatelja na društvenim mrežama. Osigurajte da vaši lični i profesionalni ciljevi podstiču nezavisnost.

5. Lav (24. jul - 23. avgust)

Sve velike, nepredvidive promene će se odnositi na posao. Za neke Lavove, sledi potpuna promena karijere. Sada možete da dobijete posao kakav vaša duša želi. Vaše ambicije se razvijaju.

 

 

 

 

6. Devica (24. avgust - 23. septembar)

Predviđeni su neočekivani i dugotrajni izleti u prirodi, a i velike promene u vašoj životnoj filozofiji. Dozvolite sebi da iskusite nove kulture. Promenite svoju filozofsku rutinu.

7. Vaga (24. septembar - 23. oktobar)

Budite otvoreni za nove i uzbudljive događaje u vašem seksualnom životu. Probajte nešto drugačije sa svojom voljenom osobom, ili pronađite novu osobu! Saznajte ko ste zaista. Tražite finansijski uspeh u digitalnom biznisu.

8. Škorpija (24. oktobar - 22. novembar)

Uran će najviše uticati na vaš ljubavni život, tako da su vam predviđene velike promene u najmanje jednom vrlo važnom odnosu. Budite pravi u svim vašim odnosima. Najviše od svega, pokušajte da živite i pustite druge da živite.

 

 

 

 

9. Strelac (23. novembar -21. decembar)

Očekujte promene u vašim svakodnevnim aktivnosima, a to je ono što vam treba i što već godinama priželjkujete. Budite svoji u poslu koji radite i dajte svom blagostanju podsticaj.

10. Jarac (Decembar 22-Jan 20)

Promene u vašem živvotu se odnose na ljubav, kreativnost i decu. Ako ste umetnicki tip, dajte sebi slobodu. Biće velikih preokreta i lepih događaja u vašem ljubavnom životu.

11. Vodolija (21. januar - 19. februar)

Očekujute promene kod kuće i u porodičnim stvarima. Ako želite veliku promenu života, ona je sada moguća. Učinite svoj dom simbolom onoga što ste vi. Moguće su neočekivane selidbe.

12. Ribe (20. februar - 20. mart)

Velike promene dolaze u načinu na koji mislite i na koji se izražavate. Iznenada imate hrabrost da budete sami! Držite otvoren um i vaše ideje će se razvijati. Dozvolite sebi da razmišljate na drugačiji način.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner