Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Mars je danas ušao u znak Vodolije,i odmah napravio kvadrat sa Uranom,dok je Mesec u Blizancima.

 Dan koji ljudima donosi uzmirenost,kada su oni sami u pitanju,ali i potreba da se neko uznemiri.Ukoliko već unapred znate nečiji karakter i ta osoba vas baš ovog dan e nazove, budite pametni i ne odgovarajte ni na kakve pozive. Ne izazivajte svoju snagu misleći kako vi to možete i kako nećete dozvoliti nikome da vas isprovocira. Čak i da je tako, može se dogoditi da čujete određene reči koje će vam teško pasti. Nekad je tišina najbolji razgovor za obe strane.

Nagla, nepredvidljiva energija nas prati ovog dana.Loš dan za komunikaciju sa drugima,ali dobar dan sa razgovor sa samim sobom.Koji je vaš životni cilj? Da li ga uopšte imate? Da li se borite za ono što želite.Kako dan odmiče tako vam se pitanja sama nameću.

Odjednom postajete beskompromisni i odlučni da se izborite za svoje stavove bez obzira na rizik.Jos je Aristotel govorio da hrabrost prethodi svim drugim vrlinama, jer ih omogućuje. A stara izreka kaže: „Budi hrabar i dobices snagu koja se ne vidi”.
Borba sa sobom, sa izborom i odlukom, sa onim sa čim se boriti ne želimo, a moramo, na šta nas nagoni nešto unutar duše same.Vreme je da se probudite i uzmete život u svoje ruke,i krenete da rešavate probleme. Danas je taj dan.

Želim vam lep i prijatan dan 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner