Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Danas imamo jednu lepu promenu,Sunce je ušlo u znak Blizanaca :-) Dok je Mesec u znaku Lava.

Fokus će biti na poboljšanje sebe i predstavljanje vas samih na pozornici života. „Imajte vere u sebe“,moto je današnjeg dana.Lavovski uticaj može doneti pohvale i mogućnost da malo izadjete iz mentalne izolacije,  zainteresujete za nešto potpuno  novo.Mesec u Lavu je šarmer,rodjeni vodja...opustite se i dozvolite da ta dobra energija pređe i na vas.

Čak I oni koji su do sada bili strpljivi ali želeli da promene nešto u svojim privatnim ili poslovnim aktivnostima, biće skloni da preuzimaju rizike.

Vaš profesionalni život ima mogućnost nadogradnje ili pokreta tamo gde je u nekom vremenu prošlom jednostavno stao. Budite samo skoncentrisani na pravu svrhu i na pravi cilj i uspeh neće izostati.Jednostavno je došlo vreme da vas “čuju”

Ono što sa sigurnošću možete da očekujete jesu događaji koji će vam promeniti svakodnevnicu i odnose sa drugima, a posebno sa partnerom.Pokušajte sve u životu da pojednostavite. Kod posla uspeh je u zahvalnosti i predanosti, a kod odnosa bilo da su poslovni, porodični ili ljubavni odnosi, u iskrenosti i otvorenosti. 

Želim vam lep i prijatan dan 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner