Dobro jutro leptirići cvetići 

Aspekt koji će obeležiti današnji dan jeste svakako opozicija Venere i Rx Saturna.

Dan koji nije baš lagan za emotivne odnose. Aktiviran je ljubavni trougao, ljubomore, ljubavne patnje, vanbračna deca, a ljubav je velika samo prema tajnoj ljubavi, koja je opet iz nekog razloga neostvariva,ali ljudi su toliko uporni ,čak i kada znaju da sve to povredjuje samo njim.Ali često su to samo karmičke ljubavi koji više namuče ,nego što donesu lepe momente.

Ovakva  ljubav često događa kada se to najmanje očekuje, neočekivani susreti koji izgledaju kao sudbinski, a ljubav se doživljava kao snažna fizička privlačnost, mada nije redak slučaj da pri poznanstvu dođe do odbojnosti, straha i pokušaja da se izbegne društvo te osobe. Naše informaciono polje je u stanju da mnogo pre susreta „primi informaciju“ o ulasku značajne osobe u naš život. To može biti u vidu osećaja da će se nešto značajno dogoditi, neke vrste radosti ili nadahnuća.
Ne moraju oba partnera istovremeno „odrađivati“ karmički zadatak. Svaka duša traži svog „učitelja“ ili „mučitelja“, ma kako bio zaljubljen, blagonaklon a često i surov. Što je teži zadatak pred nama to će veza biti komplikovanija, što je veća ljubav s jedne strane i superiornost ili odbijanje ljubavi s druge, karmički put je teži. Osoba koja pati u vezi uvek više voli, ali je patnja i dokaz da je na pravom putu da o sebi nešto nauči. Često se uloge obrnu, i ona druga strana počinje da otplaćuje svoj karmički dug kada partner koji je patio postane trezveniji i stabilniji.

 

 

 

 

Tokom vikenda zasmetaće vam sve što je vezano za tradiciju, sve što je konzervativno, sve što traje godinama, a ne menja se i sve što vas ograničava i određuje vremenski. Može vam se dogoditi da emotivno i burno reagujete danas i sutra,ne iz loše namere,nego iz tuge,i potrebe da nekog za to okrivite....aljalo bi da se ovih dana malo vratite u prošlost i nezavršene stvari.U ono što vas muči,da ne biste nastavljali taj krug...Ali imajte na umu da je odgovor na sve pre svega  u Vama.

Želim vam lep i prijatan vikend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner