Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Danas imamo veoma aktivan dan,kada su planete u pitanju. 

Sunce je u konjunciji sa Merkurom,Venera je u opoziciji sa  Rx Plutonom,dok je Merkur u kvadratu sa Neptunom.Mesec je u znaku Riba ,tokom dana u trigonu sa Rx Jupiterom,kvadratom sa Suncem,konjunkicji sa Neptunom.

 Tokom celog dana mešaju se emocije,i to one najtananije,one koje burno možete proživljavati u sebi ,sa razumom. Borba izmedju emocija,intuicije,razuma i onoga što biste želeli.

Znate ono što kažu,led puca,puca i odjednom potpuno pukne i više povratka nema.Takvu energiju nosi i današnji dan.
Sve ono što ste možda planirali nekome da kažete,odjednom može poprimiti jedan drugaciji tok.Govor koji ste spremili odlazi u nepovrat,i sada emocije i vaš karakter govore iz vas.Ali na to će vas naterati suprotna strana(sagovornik). Jer kao da ćete se igrati gluvih telefona...Vi ćete postaviti pitanje,odgovora nema...A biće i drugi krajnost (ignorisanja),što će ljude koji su osetljiviji (znak ili podznak Ribe,Rak,Škorpija) dovoditi do ludila.

 

 

 

 

 

Biće dosta napetih situacijama  u emotivnim odnosima. Osećaji, nevoljenosti,zapostavljenosti,posebno kod žena...osećaj da vas duša boli... Nije to fizička bol, već kao da vas nešto u grudima pritiska, i taman da udahnete cist vazduh, opet talas težine i pritiska u grudima...Umor ....od svega, od posla , od ljudi. I pitanje, dokle više moze? Da li može jos nešto?
Može vam biti teško da ćutite o nečemu što vas muči, ali vam je još teže da o tome pričate. I to je danas i sutra (Sunce kvadrat Neptun).

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva,
pokori onome što mora biti.
Sve je baš onako kako treba da bude 
Ne insistirajte ni na čemu, već dopustite da vam stiže sve što je za vaše najbolje dobro.
U tome je lepota života!

Želim vam lep i prijatan dan 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner