Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Mesec je danas u znaku Ovna,tokom dana u skestilu sa Marsom i kvadratom sa RxSaturnom.Ovnova specijalnost je da započne nešto novo. On to radi zato što se ne boji novog terena. Izazov im je glavni vodič u životu.

Mesec u Ovnu daje veliki entuzijazam ,jaku energiju.... Naravno, sve mora odmah i sada! Mnoge je u raznim sitacijama  mogla zateći oluja tokom prethodnih dana, a nakon nje, svi su shvatili smisao i zapitali se o tome vredi li brinuti o nekim potpuno nevažnim stvarima, vredi li rušiti mir i sreću zbog određenih reči ili nečijih navika?

 Život u fizičkom telu isuviše je kratak da biste ga gubili na sukobe, posebno one sa dragim ljudima. Svako ima pravo na svoju priču kao i da se izrazi na sopstveni način. Višak energije danas kanališite kroz neki sport(plivanje,trčanje,planinaranje,neki borlilački sport je najidealniji)

Stavite osmeh na lice i eto magične formule za privlačenje pozitivne energije ...Bez osmeha ništa .Budite fini i nežni, ne brinite o utisku koji ostavljate, samo iz mirnog srca činite stvari i budite sigurni da će i ljudi oko vas biti sretni.

Želim vam lep i prijatan dan 

e-max.it: your social media marketing partner