Kontakt email: [email protected]        Facebook

Merkur ulazi u znak Raka u četvrtak i imaćete potrebu da porazgovarate sa partnerom iskreno o svojim osećanjima. Možda se radi o započinjanju zajedničkog života, a Mesec u brbljivim Blizancima u sredu, samo će podržati komunikaciju i mentalnu stimulaciju u vašem ljubavnom životu. Istog dana Venera ulazi u znak Lava, pa će sete se dobro zabaviti ako ste sami. Svet vam otvara bezbroj mogućnosti, a potrebno je samo da i vi otvorite svoje srce. 

Ovan

Diplomatski rešavate sve probleme na poslu, ali ne date nikome da vas gazi. Ljubav vam je trenutno na poslednjem mestu, ali to se vrlo brzo može promeniti. Ne preterujte sa alkoholom. 

Bik

Posavetujte se sa bliskim ljudima kada je u pitanju donošenje poslovnih odluka. Najvažnije je da ne srljate. Ostanite kući za vikend i posvetite se sebi ako niste raspoloženi za druženje sa ljudima. 

Blizanci

Došli ste u fazu stagnacije, ali jedan susret za vikend može potpuno da vam preokrene život. Spremite se za uzbudljivu vožnju. Ukoliko ste u vezi, morate biti mnogo strpljiviji sa partnerom. 

Rak

Zbližićete se sa nekim koga ne poznajete dobro. Puno toga se može izroditi iz tog prijateljstva. Pomalo ste anksiozni, ali pohvale na poslu popraviće vam raspoloženje. 

Lav

Ako ubedite nadređene da veruju u vaše ideje, možete daleko da dogurate. Uostalom, vama je komunikacija oduvek išla. Slobodni Lavovi razmišljaju da je možda konačni vreme da se skrase. 

Devica

Ova nedelja je ispunjena dobrom energijom i konačno uživate na svim životnim planovima. Kada je u putanju donošenje odluka, ovaj put idite logikom, a ne srcem i ostvarićete neverovatan uspeh.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaga

Tvrdoglavost može da vam se obije o glavu, naročito kada je ljubav u pitanju. Ne razmišljajte o prošlosti i ne planirajte mesecima unapred. Prepustite se trenutku i onome što vam sadašnjost nosi. 

Škorpija

Ne možete da razmišljate ni o čemu drugom, osim o poslu. U srcu osećate da vam je potrebna promena kako biste pokrenuli život sa mrtve tačke, ali se plašite da rizikujete. Upamtite: sreća prati hrabre! 

Strelac

Partnerova sumnjičavost vam stvara probleme u vezi, a vi niste dovoljni prizemljeni da ih rešite. Zagledajte se u sebe kako biste dobili odgovor na pitanje: da li ste spremni da se obavežete za ceo život ili jednom Strelcu to zapravo i nije suđeno? 

Jarac

U vašem životu sve se vrti samo oko jedne osobe i čini vam se da ste na sedmom mestu. Ne prenagljujte sa nekim odlukama jer pad može biti koban. Oprezno u saobraćaju. 

Vodolija

Osećate da vi nosite ceo teret veze i porodičnih obaveza na svojim plećima, ali pazite šta govorite kako ne biste uvredili i razbesneli partnera. Vi znate koje su mu slabe tačke. Otvorite mu srce i zatražite pomoć. 

Ribe

Pokušajte da se opustite i zabavite za vikend. Potrebno vam je da razbistrite glavu, jer je pred vama važan period koji vam može odrediti život. Lekcije koje sada naučite upamtite zauvek.

 

izvor:fokuzz.com

e-max.it: your social media marketing partner