Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Lep i divan dan imamo danas...

Mlad Mesec u Blizancima,Merkur u sekstilu sa Uranom,Venera ulazi u znak Lava...Pa može li bolje?

 

Osmeh se vraća na velika vrata  Sjaj u očima takodje..Komunikacija,koja je bila  u zastoju ovih dana,ponovo se aktivira...Pljuštaće raznorazne poruke,pa ćete oko sebe samo gledati ljude koji ne ispuštaju telefon.

Očekujte puno  lepih i interesantnih susreta i događaja, novina na poslu, novih poslovnih dogovora i kontakata .Neki će biti u društvu vrlo prijatnih ljudi, bliskih prijatelja ili sestre, dok će kod drugih ljubavni sastanak probuditi uzbuđenje i zaljubljenost.

Svaka ideja, svaka vaša želja i zamisao stvara idealan put za svoje ostvarenje.Merkur u trigonu sa uranom  donosi rešenje za mnoge situacije koje su vas mučile, iznenada,kada ne očekujte,kada ste možda od nekih stvari već odustali....

Ali ne smemo da zaboravimo u Veneru.Jer ce ona dati onaj dodatni elan energiji danas...

 

 

 

 

Venera je planeta ljubavi, lepote i kreativnosti.Simbolizuje radost, prijateljstvo, mlade žene, ljubavni uticaj sa svim svojim privlacnostima i opasnostima...veselje, vino, zabavu,i cvećeeeee,puno cvećaaa , osmeh, srećuuu.Lav je kraljevstvo,zamak,cirkus ,ego,dete,letovanje veselje.Lav je je i simbol srca (pre svega kao organ) Ali srce je i ljubav...Srce nam daje mogućnost da volimo,i dok volimo mi dišemo i živimo.
Ako je nekoga mucila ljubav u proteklom periodu,kreću lepe vesti i jos lepša desavanja.Ljubav je drugo ime za Veneru u Lavu.
Žene ce se naglo prolepsati u danima koji su pred nama.Biće fokusirane na sebe,na svoj izgled(crveni karmin je obavezan)na kozmetičke tretmane.Kad budete prolazili ulicama grada,u vazduhu ćete osetiti mirise bar 3 parfema...Muskarci će malo da dramatizuju,ali sta da se radi 
Biće vise zabave ,izlazaka,druženja,udvaranja..traganja za idealnom polovinom,za nekim ko će da vam se divi(ili vi njemu) nekoga na koga možete da budete ponosni,i koga ćete veoma rado pokazivati svojim prijateljima...
Ovaj uticaj najviše će osetiti Vage, Blizanci, Bikovi, Jarčevi, Vodolije i Ribe...
Radite na sebi,usrećite sami sebe pre svega,pa ćete tako i privući sličnu osobu u vaš život....Energija ljubavi je poput sunčeve, svima nam je potrebna...a Venera u Lavu će samo dodatno da naglasi tu potrebu.Ljubav je sila koja isceljuje: strah, mržnju i njima slične emocije koje nas čine bolesnima, dok je ljubav ona sila koja leči. Ljubav je najbolji prirodni lek.S ljubavlju je sve moguće. 
Volite, jer kad volite koristite najveću silu u svemiru.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner