NATALNI HOROSKOP

Vaša lična astrološka analiza daje odgovore na mnoga pitanja: potpuna analiza ličnosti, osnovnih predispozicija razvoja i sposobnosti. Vi i vaša stvarnost, odnosno, kakvi vi zapravo jeste, karakteri ponašanje, stavovi, sposobnost komunikacije, sklonosti, privatni život, posao, ljubav, svesnost, izazovi, ličnost, idealizam, preokupacije. Otkrijte zašto vi nešto radite upravo na takav način. Zdravlje i sklonost prema porodici. Vaša deca i brak, partner. Vaša finansijska situacija kroz celi život. Pruža opštije informacije o kvalitetima najvažnijih aspekata života jedne osobe (temperament, ponašanje i karakter, zdravstvene prilike, različite životne predispozicije - posebno one koje se odnose na školovanje, izbor zanimanja i stručno usavršavanje, emotivni život i sklonost ka određenom tipu partnera, prilike u porodici i braku, potomstvo i odnosi sa decom, poslovne i finansijske prilike tokom života.Upoznajte sebe samog.

SOLARNI HOROSKOP

Solarni horoskop se zasniva na godišnjoj analizi rasporeda planeta u odnosu na Vašu natalnu kartu. Tranziti godine detaljnije upućuju i opisuju koje će teme biti aktuelne između Vaša dva rođendana i govore šta je najpogodnije u Vašem životu u tom periodu ali i pomažu da se lakše izborite sa krizom ili trenutnim preprekama.

UPOREDNI HOROSKOP

Uporedna astrološka analiza odnosa u vezi, Ljubav i brak.

Međusbni odnos dve natalne karte sa analizom odnosa između oba partnera i detaljnim tumačenjem u čemu se slažete, šta svaka osoba traži u vezi i kako će vaš partner verovatno ispuniti ili izneveriti ta očekivanja. Prema čemu težite, u kom smeru se razvija vaša veza, koje su vaše sposobnosti i slabosti,ko će preuzeti vođstvo i koje probleme morate savladati. Uporedna analiza vam može rasvetliti sve nedoumice i odgovoriti: Je li to ljubav ili samo slepa zanesenost? Kako započeti vezu, kako zadržati partnera, da li ući u brak, kako učvrstiti i kako spasiti vezu ili brak?

 

Astrolog Mirjana Marković

e-max.it: your social media marketing partner