Kontakt email: [email protected]        Facebook

Svi smo bili na takvoj raskrsnici u životu kada smo se pitali da li bivša veza zaslužuje još jednu šansu. Ako vam u poslednje vreme bivša ljubav piše ili pak vi razmišljate da obnovite komunikaciju, prvo proverite da li postoje i koliko su velike šanse da oni žele da rasplamsaju staru vatru

Energija Škorpija je toliko intenzivna da je možete osetiti i nakon što napuste vaš život.

Avanturisti su

Ne znate kud' bi sami sa sobom za vikend? Samo nazovite Ovna i on će vam sigurno predložiti nešto novo, otkačeno i avanturistički. Ovnovi i avantura uvek dolaze u paketu, oni su sposobni običan obiteljski roštilj pretvoriti u ludu zabavu. Iako se ova njihova osobina možda smatra užasno zabavnom, s vremenom može postati štetna za zdravlje. Naime, oni su uvek u potrazi za uzbuđenjem i avanturom što s vremenom ulazi u sve aspekte njegovog života te rezultira stvaranjem ogromnog pritiska.

Emocije su sastavni deo svakog odnosa, posebno u ljubavnoj vezi.

Dok neki ljudi znaju svoje emocije da izražavaju na pravi način, drugima ipak nedostaje emocionalno izražavanje.

I dok postoje oni parovi za koje važi da su pronašli svoju srodnu dušu, tu su i oni pojedinci koji večno nemaju sreće u ljubavi. Toliko je uspešnih, lepih i pametnih pripadnica nežnijeg pola koje su i dalje same, i koje kao da znaju da je svaki naredni ljubavni sastanak osuđen na propast. I dok vreme prolazi, one se pitaju da li je to do njihovog karaktera, ili je neka viša sila umešala svoje prste u celu stvar. Možda se odgovor krije u onome što zvezde imaju da nam poruče na ovu temu.

U nastavku saznajte koja 3 horoskopska znaka najteže pronalaze ljubav.

Dok nam se neki uvuku pod kožu za tili čas i čine sve da tu i ostanu, postoje i oni koji se isto tako lako podvuku, ali sa kojima je biti u ljubavnoj vezi pravi napor. Koliko god da nam je stalo, njihov kaakter je takav da nam u ljubavi otežava posao. Ovakve osobine imaju veze i sa onim što nam kaže horoksop. Zato bi bilo korisno da u nastavku pročitate šta imamo da vam kažemo po ovo pitanju.

Otkrijte koja 4 horoskopska znaka je skoro nemoguće voleti.