Kontakt email: [email protected]        Facebook

Podznak (ascendent) je početak svakog horoskopa. Znak u kome se podznak nalazi krije ključeve za pravilno razumevanje i otkrivanje najvećih tajni koje ostali fenomeni horoskopa nose. Zahvaljujući njemu određujemo ko se rodio, sa kakvom snagom, vitalnošću, zadatkom i potrebama. Međutim, svemir ne želi da ova igra bude tako laka. Pa je zapravo najteže – živeti svoj podznak. Mnogo je lakše ušuškati se u ego, snagu, jasnoću sunčevog znaka (znak u kome ste rođeni), a koji nam otkriva šta je to čime vladamo i nad čime imamo moć, koja je to oblast u kojoj nas čekaju aplauzi i pohvale, gde je kraljevstvo naše volje i trijumfa. Za sve to vreme, podznak duboko skriven (a zapravo neotkriven) u nama ćuti i čeka da se zapitamo - da li je to stvarno dovoljno?  Jer, suština vašeg bića biće određena upravo podznakom, a vaš horoskopski znak – samo će prikazati na koji način i gde vi tu najdublju potrebu svog postojanja možete najbolje da realizujete.

Nakon svađe s prijateljem, partnerom ili članom porodice ponekad je teško pronaći pravi način kako da smirite osobu i navedete je da prestane da bude ljuta. Ipak, svaki horoskopski znak ima svoju slabu tačku, a pravi pristup može da spase stvar i posluži kao idealno rešenje usred nesuglasica

Od meseca ljubavi ka mesecu proleća pričamo o ribama. Horoskopu, naravno. Tajanstvenost je njihov alter ego, a ambicija zvezda vodilja.  

Šta je to magično u ovim ljudima što nas u isto vreme privlači i odbija?

Ovan - strast

Strast Ovna predstavlja njegovu veliku moć. Ljudi rođeni pod ovim znakom su u velikoj meri impulsivni, nezavnisni, lagano žive život - od jedne avanture do sledeće.

 

 

Dosadne priče da smo dvolični, jer astrolozi tako tvrde.

Samo zato što je znak blizanac predstavljen kao dve osobe, ne znači da smo zaista takvi. Zar je moguće da neko i dalje veruje u to?!

Bez obzira da li ste u vezi ili sami, verovatno vas bar malo zanima kako ćete provesti Dan zaljubljenih. Ko će se od horoskopskih znakova najlepše provesti 14. februara zapisano je u zvezdama.