Kontakt email: [email protected]        Facebook

Rođeni u ovom znaku važe za velike sanjare koji ne primaju lako nove ljude u svoj svet. 

Ali, ako vas puste da im se približite - život vam može pretvoriti u bajku.

Pričamo o Ribama, najmaštovitijem znaku Zodijaka. Život satkan od iluzija prezentuju i drugima kao takav, slepo verujući da je istina vrlo relativna stavka.

Tačno je, istina može imati više strana, a ko će Ribe razumeti, taj mora i sam imati iste karakteristike. Njihovu generalnu snagu čine saosećanje, intuicija, nezavisnost, mudrost i jedinstvena umetnička strana

Nesumnjivo je svako od nas iskusio kako izgleda biti na izmaku živaca tokom godine koju smo konačno ostavili iza sebe. Dok pripremate važnu prezentaciju, poklopac sa ručkom poskakuje na šporetu a vaš mališan je baš u tom trenutku odlučio da su zidovi vaše dnevne sobe kao stvoreni za oslikavanje njegovog najnovijeg remek dela. Zvuči poznato? Šta radite u ovakvoj situaciji? Mnogo toga zavisi prvenstveno od vašeg znaka u Zodijaku. Otkrivamo vam danas koji to znaci odlično podnose stresne situacije, sa astrološkog aspekta.

KARIJERA I NOVAC - Najviše sreće na ovom polju očekuje Blizanci, Strelce i Ribe

Odmorićete se od prošlih neuspeha i naučićete da sledite svoje instinkte u smislu posla i novca. Prava blagodat biće nagrade za vaš trud i to što ćete moći veštije da izbegnete pogrešan put u 2021. godini. Rado ćete prihvatiti mogućnosti za dodatni rad, jer ćete želeti da se što više dokažete i napredujete. U oblasti finansija konačno ćete naučiti da štedite i novac vam donosi zadovoljstvo. Imaćete uspeha i tokom javnog nastupa i prezentacija

Ovan

Ovo nije sjajna godina za novac, ali ne brinite, postoje stvari koje možete da uradite da je poboljšate. Početkom godine, smatraćete da nemate baš dovoljno novca za sve što želite. Ali već u aprilu, Jupiter stiže u vaš znak i donosi promenu koja će vam poboljšati situaciju. Sredina godine, sve do septembra, trenutak je da se izborite sa poteškoćama i otvorite sebi nove prilike za zaradu.

OVAN

Možda vam je teško, ali sve ćete na kraju uraditi kako ste zamislili jer vi to tako radite. Usvojite optimističan stav i budite iskreni prema sebi, a to će rezultirati profesionalnim i privatnim uspehom na proleće. Što vizualizujete ove godine, na kraju se može i ostvariti.

Postoje ljudi koji sve doživljavaju dramatično, svojim nastupom trude se da nateraju okolinu da ih primeti, sasluša ili se bavi njima. Njihovo emocionalno uzbuđenje je prenaglašeno, a ponašanje teatralno sa ciljem da privuku pažnju drugih.

Vole da preteruju i to je njihov normalan način izražavanja stvari.

Donosimo vam koji horoskopski znakovi lako privlače pažnju drugih i uživaju u njoj