Kontakt email: [email protected]        Facebook

Pojedini horoskopski znaci imaju izražene narcisosidne osobine koje im ponekad daju veliku prednost nad svima ostalima. Oni vole da uvek budu u centru pažnje, teško im pada konkurencija i spremni su na sve kako bi se izborili za prvo mesto. 

S dolaskom novog godišnjeg doba svi ćemo želeti više ljubavi. Sa stanovišta astrologije, ovo leto će nas naterati da prigrlimo svoje iskrene želje i zakoračimo izvan zone komfora. Evo šta na polju ljubavi očekuje sve astrološke znake.

OVAN+VAGA

Ovna i Vagu vodi srce, a ne glava. Nažalsot, Ovan je nezavistan, a Vaga voli da se vezuje. Zajedno čine dobru kombinaciju.

Srce 1

Vrlo je moguće da ste se u prethodnom periodu razočarali u ljubav i da sumnjate da ćete ikada više biti srećni kada je ljubav u pitanju. Međutim, iako ste razočarani, vi čeznete za tim da imate nekoga s kim ćete deliti najlepše, ali i najtužnije trenutke.

Ako ste izabrali ovu sliku, to je jasan dokaz da će vam se želja ispuniti.

Iako na prvi pogled deluje nevažno, ovo često predstavlja onaj nevidljivi “začin” koji prožima čitav život, a naročito je naglašeno ako je podstaknuto drugim aspektima i temama u natalnoj karti.

Ako ste rođeni u vreme mladog Meseca: RAĐANJE

Astrolozi su otkrili obrazac po kojem se jasno vidi koji horoskopski znak vas nervira toliko da ne možete da ga tolerišete.