Kontakt email: [email protected]        Facebook

Da li ćete se iznenaditi ili ćete reći da je to ovo apsolutno tačno - pogledajte u nastavku ove zanimljive astro priče.

1. Vaga

Vaga se nalazi na vrhu liste i to ne bi trebalo nikoga da iznenadi jer s Venerom kao svojim vladajućim planetom, Vage imaju prirodni afinitet prema vizualnoj lepoti kao nijedan drugi znak. Vage znaju da izgled nije sve, ali teže privlačnim ljudima, kako u prijateljstvu, tako i u odnosima.

Kao što među znakovima Zodijaka imate svetle primere fleksibilnosti i tolerancije (gledamo u vas, Vodolije i Strelčevi!), tako ima i onih koji neće lako preći preko toga da nije po njihovom. Kao da to nije dovoljno, dugo će to pamtiti i uzeti vam za zlo!

Ovo je najšarmantiji a po mnogima i najlepši horoskopski znak u zodijaku. Teško će se sresti Vaga koja ne poseduje neku posebnu lepotu. Njihova Venera od njih čini ljude kojima je teško odoleti. Poseduju neku čudnu moć da se ljudima na razne načine uvuku pod kožu i ostanu dokle oni žele. Poseduju sofisticirani ukus za sve, počev od ljudi, hrane, pića, garderobe…

Možda zvuči čudno izabrati kućnog ljubimca na osnovu horoskopskog znaka, ali zapravo svaki znak ima svoje lične karakteristike uz koje se neke životinjice više, a neke manje slažu.

Kada odluče da je vreme da se skrase, ljudi počnu da traže nekog ko je pouzdan i odgovoran, i ko je i sam spreman da se posveti ozbiljnoj vezi. Ako ste i vi u potrazi za ozbiljnim partnerom na koga se možete osloniti i kom možete verovati horoskop vam može pomoći u tome.