Kontakt email: [email protected]        Facebook

Proverite koliko je velika verovatnoća da se vratite bivšem/bivšoj imajući u vidu vaš horoskopski znak:

Ovan – samo ako vodi do seksa

Ovnovi obožavaju da se svađaju jer ih vodi borbena planeta Mars, ali još više vole da se smire uz strastvene poljupce. Kada okončaju vezu, oni najčešće odlučuju da nikada više ne razgovaraju sa bivšim osim ako nije u pitanju osvetnički seks.

Karakteristike horoskopskih znakova zapisane su u zvezdama, a svaki znak ima neke svoje specifičnosti, bilo dobre ili loše.

Ovan - U pravo vreme na pravom mestu

Ovan

Ovnovi ne mogu da se pohvale naročitim uspehom u vođenju poslovnih pregovora i održavanju poslovne saradnje. Ne podnose muljatore, nepoštene ljude, one koji lažu, pa će im bez uvijanja reći šta o njime misle i tako prekinuti odnos. Istraživanja pokazuju da su glavni razlozi zbog kojih će Ovnovi raskinuti vezu partnerova ravnodušnost, predvidivost ponašanja i nedostatak žara. Te osobine zaljubljeni Ovnovi će doživeti poput hladnog tuša.

Bilo da želite generalno blagostanje, više novca, uspešniju karijeru, srećniju ili veću porodicu, top formu i zdravlje ili možda ljubavnu "bajku", evo šta bi trebalo da znate o tome kako možete da iskoristite Zakon privlačenja i prednosti vašeg znaka Zodijaka kada pokušavate da privučete te ciljeve!

Kako biste se što bolje pripremili za put koji je pred vama, dajemo vam sve što je potrebno da znate o Blizancima...

1. Odlični su u komunikaciji

Zahvaljujući kombinaciji inteligencije. Britkog uma i entuzijazma, Blizanci su odlični u komunikaciji bez obzira na situaciju u kojoj se nalaze. Vole da uče i rado dele stečeno znanje, a vrlo retko će uzmaći kada je potrebno da izraze svoje mišljenje i brane čvrste stavove.

Kada su veze u pitanju, Blizanci će uvek gledati da istog trenutka ešavaju sve probleme umesto da čekaju da se nagomilaju ili sami od sebe nestanu. Vrlo teško kriju nezadovljstvo pa će ponekada reagovati previše burno.

Ukoliko niste sigurni koja je to vaša veština, znanje, ili karakterna osobina, na kojoj najviše treba da radite, kao i da je potencirate, onda bi bilo najbolje da zavirite šta zvezde imaju da vam kažu na ovu temu. U svakom slučaju, ono što je sigurno jeste da će vam bez sumnje biti zanimljivo da svoju karijeru, ili odabir posla, sagledate iz ove perspektive.

U nastavku saznajte koja je vaša najveća prednost na polju karijere prema horoskopskom znaku.