Kontakt email: [email protected]        Facebook

Na stanje stvarne "spremnosti" utiču stotine faktora: od najočiglednijih (partnera, finansijske situacije) do ... znaka zodijaka! Karakterne osobine koje su svojstvene različitim predstavnicima mogu da pruže odličan trag.

Svaki horoskopski znak ima svoja pravila koja se tiču svađanja, koja ne smete da prekršite, inače ćete nadrljati

Imati talent je zaista poseban dar i mnogi ljudi se čak definišu kroz svoje talente i sposobnosti. Ovi horoskopski znakovi su pravi multitalenti zbog različitih karakteristika i čini se da su nadareni u svim smogućim sferama.

Svaki horoskopski znak ima onu jednu lošu naviku koja je karakteristična samo za njega, naviku koja mu uvek i iznova stvara problem ili loše utiče na komunikaciju s drugim ljudima. Tek kada ih postanemo svesni, možemo da ih se rešimo i krenemo dalje. 

1. Blizanci

Blizanci još od malih nogu vole da istražuju i ispituju. Vrlo su radoznali pa ih zanima mnogo stvari iz različitih sfera, iako su najčešće naklonjeni umetnosti. Vrlo su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga uvek su okruženi ljudima s kojima mogu da vode konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnog partnera s kojom će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

5 saveta kako da Univerzum ostvari vaše želje - evo kako da privučete ljubav, obilje, posao i pozitivne događaje!