Kontakt email: [email protected]        Facebook

1. Kad svojim osećanjima plašite sve oko sebe

Nema ništa gore od onog trenutka u kom shvatite da ne znate da uskladite svoja osjećanja s društveno prihvatljivim standardima ponašanja pa se nađete u situaciji u kojoj frajera proganjate sa rečenicom: „Nemoj pogrešno da me shvatiš, znam da smo izašli samo jednom, ali ponekad su moji osećaji tako neverovatno, neopisivo i užasno jakiiii!“ Predivno. Gospodin je već napustio zgradu. I državu.

Ovan

Ovan žene su naivne do te mere da one mogu imati previše poverenja. Ali, one dobijaju sve što požele, jer su mlade u srcu i uživaju u avanturama na svakom koraku, tako da je svaka zajednica sa ženom u znaku Ovna vrlo stimulativna. Voleti ženu Ovna, mogu samo snažni muškarci koji znaju da odgovore agresivnoj prirodi ovog znaka. Ovan žena je nezavisna i konkurentna.

Ako ste se nekada pitali da li zaista uspeh može da bude zapisan u zvezdama, odgovor je “DA”

Izgledaju vrlo mistično, ali to je uglavnom zato što rade na briljantnim idejama i planovima.

Ovoj zlatnoj petorki nije potrebno čak ni društvo jer im je njihov um najbolji prijatelj.

Ako nemate sreće u ljubavi, probajte da promenite svoje tipično ponašanje…

Vatreni znakovi: Ovan, Lav, Strelac
Ovnovima je nastup siguran, odlučan. Pokreti su im živahni i spretni, gledaju sagovornika u oči i bez izvinjenja ga prekidaju. Uvek se guraju ispred drugih, hodaju brzim i žustrim koracima, često glavom unapred. Lavovi o sebi stvaraju sliku uzvišenosti, posebnosti i autoriteta.
Sujeta i istančan smisao za lepo vide se u strasti s kojom brinu o svom telu. Lepota muškarca Lava koji ima gotovo manijakalnu potrebu da bude u odličnoj formi, proporcionalna je izuzetnoj senzualnosti i gipkosti žene tog znaka.
Takođe, Strelčevi mogu biti neobično lepi; imaju uspravno držanje, zrače vedrinom, samopouzdanjem i bezbrižnošću. Mnogi Strelci su skloni ljubavi na prvi pogled upravo zahvaljujući neodoljivoj privlačnosti i gotovo životinjskom instinktu. Kada ih neko privlači, pokazuju otvorenu potrebu za njegovom blizinom i dodirom, čak i na javnom mestu.

Zemljani znakovi: Bik, Devica, Jarac
Od rečitog pogleda do mrštenja, od sitne bore oko usana do podignute obrve – govor lica Bikova je istinska uzdanica govora tela. Pripadnici ovog znaka pokretima i gestovima jedva daju naslutiti svoju senzualnost i erotičnost, ako već ne postoji intuitivno prosuđivanje.
Gestikulacija i mimika Devica su često svedene na minimum, ali ono malo što se vidi dosta govori.