Kontakt email: [email protected]        Facebook

 

 

Dosadne priče da smo dvolični, jer astrolozi tako tvrde.

Samo zato što je znak blizanac predstavljen kao dve osobe, ne znači da smo zaista takvi. Zar je moguće da neko i dalje veruje u to?!

Bez obzira da li ste u vezi ili sami, verovatno vas bar malo zanima kako ćete provesti Dan zaljubljenih. Ko će se od horoskopskih znakova najlepše provesti 14. februara zapisano je u zvezdama.

Ljudi se često zaljube u pogrešnu osobu, ali je ponekad teško videti da li je neko skloniji pogrešnim izborima od drugih. Međutim, astrologija ima odgovor na to. Sledeći horoskopski znaci će završiti sa slomljenim srcem češće od drugih.

Otkrivamo vam u nastavku koji znaci najčešće biraju pogrešne partnere...

Ovnovi odražavaju čistu energiju života, strastveni su i jaki. Kada ih jednom upoznate više nikada nećete hteti da se oprostite od njih.

Evo 10 razloga zašto bi u svom životu trebalo da poznajete barem jednog Ovna:

Od svih 12 znakova horoskopa, jedan se ističe kao najverniji.

Reč je o Rakovima koji obično teže stabilnoj i duboko emotivnoj vezi, punoj ljubavi u kojoj nema mesta za preljubu. Kada se zaljube, zaljube se do kraja i uvek razmišljaju dugoročno jer su u potrazi za osobom s kojom će izgraditi dom i osnovati porodicu.

Ovan 

Muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku žele nezavisnu ženu. Glamurozan izgled i telo iz snova su mu manje važni. Uprkos tome, njegova žena iz snova treba da bude atletski građena.