Kontakt email: [email protected]        Facebook

Zvezde nam nude pravo bogatstvo informacija, ali šta astrologija može da nam kaže o našoj brizi za voljene osobe?

 

Ako pogledamo zvezdane znakove naših voljenih osoba, prijatelja i porodice, možda otkrijemo da osobe do kojih nam je najviše stalo pripadaju najenergičnijim znakovima zodijaka. Pogledajte kako možete da umirite i zadovoljite te nemirne duše.

Vodolija

Vodolija je poznata kao idealističan i stvaralački znak u Zodijaku iz dobrog razloga. Ovaj znak poseduje toliku inteligenciju i znatiželju kao i fizičku energiju. Vaša obožavana Vodolija možda radi na brojnim projektima odjednom i podjednako je entuzijastična povodom svakog. Ovaj znak voli originalnost i rado obilazi muzeje nauke i traga za bilo čime kreativnim i ekscentričnim.

Strelac

Otvoreni Strelac je uvek u centru pažnje. Ovaj vatreni znak razvija svoje društvene horizonte i uči o navikama i običajima drugih. Iako su neki Strelci "štreberi", većina pokazuje iskreno interesovanje za druge. Najsrećniji su kada sa rancem obilaze strane zemlje ili učestvuju u bilo kakvim društvenim aktivnostima.

Blizanci

Navika Blizanaca da duboko razmišljaju može da ih učini ćudljivim i da izgleda kao da poseduju višestruku ličnost. Ipak, mentalna energija stimuliše Blizance da iscede i poslednju kap iz života. Ne vole materijalizam, pa je savršen poklon za njih čas ronjenja ili izlet.

 

 

 

 

 

Ovan

Energija Ovna se kanališe u osvajanje izazova ili avanturu bilo koje vrste. Iako ih je lako zabaviti, Ovnovima je potrebna inspiracija kako im ne bi bilo dosadno. Fizička aktivnost ih gura do granica, a neumorne Ovnove mogu da smire samo putovanja na nova mesta.

Lav

Energija ovog raskošnog i odanog znaka sija oko njih i popravlja svaku situaciju. Iako su povremeno magneti za dramu, Lavovi rado upoznaju nove ljude. Njihova agresivna priroda i energija čine ih rođenim sportistima i izvođačima.

izvor:fokuzz.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner