Kontakt email: [email protected]        Facebook

Pluton je planeta ,koja vlada Škorpijom,podzemnim svetom ,nazivaju je i Bog Pakla,i nema uticaj u svakom horoskopu ali svakako može imati snažan uticaj na nekoga ko u natalnoj karti ima naglašen aspekt neke lične planete sa Plutonom,i taj aspekt se snažno manifestuje ,izaziva jake ,često bolne promene,kada se nađe u tranzitu sa tom planetom,naročito su naglašene konjunkcije!

 

Kada Pluton u tranzitu putuje kroz prvu kuću to se smatra jednim od najjačih tranzita ,posebno prelazak preko ASC.donosi potpunu destrukciju,lom ,pad ,propast ,da bi se izgradio jedan potpuno novi život! Prolaskom kroz drugo polje donosi veliki preokret u pogledu finansija,mogućnost sticanja velike zarade,nasledstvo,ali i opasnost od totalnog bankrotstva.

Kroz treće polje donosi probleme u saobraćaju ,ali i sa komšijama i rodbinom takođe i veliki preobražaj u načinu komuniciranja i razmišljanja,pa Vas ljudi počinju potpuno drugačije sagledavati,jer Vaše reči imaju težinu!

Kada Pluton ide kroz Vaše četvrto polje donosi potpuni preobražaj u odnosu sa Vašim ukućanima i vro često selidbu,koja može biti uzrokovana i nekim neprijatnim događajima!

 

 

 

 

Kroz peto polje može doneti bolna ljubavna iskustva i potpune preobražaje u emotivnom životu, ali i period koji donosi promene vezane za Vašu decu!

Kroz šesto polje donosi nezadovoljstvo i nemir u Vašem svakodnevnom životu,neophodno je prilagođavanje na poslu i promena u svakodnevnim navikama, takođe obratite pažnju na zdravlje, jer može doneti teške operacije i povrede!

 

 

 

 

Kada putuje kroz sedmo polje možete osetiti veliko nezadovoljstvo u braku ili bilo kojoj vrsti partnerskih odnosa !Emocije variraju od ljubavi do mržnje! Susret sa nekom osobom može iz korena promeniti Vaš život! Plutonov put kroz osmo polje je vrlo kakakterističan jer je to njegova prirodna kuća i u tom periodu iako možete biti izloženi raznim vrstama opasnosti bićete izuzetno jaki, imaćete jaku moć regeneracije i oporavka bićete neustrašivi! Takođe je moguće nasledstvo, ali za ove ćete se morati boriti!

Kroz deveto polje Vam može doneti raznu vrstu fanatizma, verskog, ideološkog, ili susrete sa takvim ljudima, takođe oasnosti idu ako putujete u inostranstvo!

Kada ide kroz deseto polje daje fanatičnu ambiciju, želju da vladate, krupne poslovne promene, ali u ovom peeriodu budite oprezni i kakve poslovne poduhvate činite da Vas ne bi odveli na dno!

Kroz jedanaesto polje Vam može donesti članstvo,udroženje u jakim i moćnim organiuzacijama, druženje i prijateljstva sa moćnim i fanatičnim likovima, problemi sa prijateljima, pa čak i njihov gubitak!

 

 

 

 

Kada prolazi naše dvanaesto polje donosi velike životne krize, unutrašnja preispitivanja i u ovom periodu je neophodno da prvenstveno dobro vladate sami sobom i ne donosite pogrešne odluke!

Što se tiče aspekata sa drugim planetama, kao što sam već rekla najjači je u konjunkcijama i to sa ličnim planetama, ali samo ako takav aspekt postoji već u natalnoj karti!

Tako na primer kada prelazi preko Sunca donosi važne preokrete pre svega po pitanju položaja i zdravlja!

U konjunkciji sa Mesecom promene u emotivnom životu,prisilno menjanje mesta boravka problemi sa ženama!

I naravno kada prelazi preko Venere donosi potpunu transformaciju vezanu za emotivni život, promene osećaja i često prekid jedne ljubavi da bi se započela nova!

izvor:mojastrolog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner