Kontakt email: [email protected]        Facebook

Pomoć u zavođenju muškarca do kog vam je stalo dolazi zahvaljujući njegovom horoskopskom znaku, koji će vam otkriti za kakvom ženom on žudi. Pročitajte kako izgleda njegova gospođica savršena.

 

Ovan 

Muškog Ovna najviše privlače žene koje su samostalne, znaju šta žele, hrabre i spontane dame. Oni poštuju one pripadnice lepšeg pola koje pokazuju svoju duhovnu snagu. Muškarci ovog znaka vole izazove i mogu da uživaju u tome da ih zavodi žena puna samopouzdanja tako što će se opirati taman toliko da sve učine još zanimljivijim. 

Bik 

Bik voli žene koje su slatke, mazne, mirne i ugodne, koje obožavaju maženja i poljupce. Preferiraju žene koje su ležerne i čvrsto stoje na zemlji, ali ne i one koje su previše samostalne ili energične. 

Blizanci 

Muškarca u znaku Blizanca privlače žene koje su pametne, ali i misteriozne. Može da ih privuče i ne preterano privlačna žena koja je duhovita i zanimljiva, jer su to osobine koje Blizanci cene više od lepote. 

Rak 

Raka privlače žene koje su spremne da budu uz njega kad su mu potrebne i brinu se o njemu. Žena koja pazi i mazi muškarca ovog znaka i čini da se on oseća voljenim, veoma brzo će dobiti mesto u njegovom domu, s obzirom na to da će poželeti da imaju pored sebe damu, koja će biti odlična i saosećajna supruga. 

 

 

 

 

 

 

 

Lav 

Lav želi ženu kojom može da se ponosi, onu koja čini da on izgleda dobro u očima drugih samo zato što je takva žena uz njega. Prelepe, dramatične, prefinjene i rezervisane žene su ono što njega privlači. 

Devica 

Žena koju će muškarac Devica prvo primetiti je žena koja je uvek doterana i konzervativno obučena. Oni su veoma izbirljivi i ne žele ništa manje od savršenstva, zbog čega su veoma često sami. 

Vaga 

Mušku Vagu privlači žena koja ima stila, ali nije previše formalna kad ne treba biti. Ona može biti malo prefinjena, ali ne sme da bude ohola, može biti izbirljiva, ali ne previše. Dama koja će privući ovaj znak može da ima dosta kontradiktornih osobina, sve dok je iskrena u svojim namerama i nema skrivenih tajni. 

Škorpija 

Žena koja želi da privuče emotivno nestabilnog muškarca Škorpiju mora da bude veoma vitalna i strastvena. Oni žude za dinamičnim i snažnim ženama, koje nisu neodlučne i bezvoljne. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strelac 

Muškarac Strelac voli žene koje su poštene, direktne i pouzdane, žene koje bi istovremeno mogle da mu budu i prijatelji. Oni žele žene koje su u jednom trenutku detinjaste, a u sledećem filozofiraju o ozbiljnim stvarima, ali koje su uvek srećne i zadovoljne zauvek će osvojiti srce Strelca. 

Jarac 

Muškog Jarca privlače žene koje su društveno prihvatljive i donekle formalne ili rezervisane. Idealna devojka za ovaj znak mora da ima visoke ciljeve u životu i, ako ne ugled, onda bar želju za njim. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vodolija 

Muškarce ovog znaka privlače žene koje su inteligentne, samostalne, slobodnog duha i koje su dobre za razgovor. Misterioznost i nekonvencionalnost će ih fascinirati, a preterana emocionalnost će ih odmah odbiti. 

Ribe 

Muškarac u znaku Ribe voli žene koje su romantične i emotivne, osetljive i pasivne. Ako voli da spletkari, ako je misteriozna ili sposobna da učini da se on oseća sigurno, može lako da postane ona prava za njega.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner