Kontakt email: [email protected]        Facebook

Saturn otprilike na svakih sedam godina dolazi u znak koji kvadrira ili čini opoziciju sa njegovom natalnom pozicijom i to je doba kada rušimo jedno, završavamo, i upuštamo se u novo raščišćavanje terena i stvaranje novog.
Pod sade satima podrazumevamo tranzit Saturna kroz tri kuće natalnog horoskopa:
kuću koja je pre natalnog Meseca, kuća u kojoj je Mesec i kuća posle Meseca.

Budući da Saturn u jednom znaku boravi oko dve i po godine, znači da sade sati traju oko 7.5 godina. Možemo lako izračunati da će osoba kada se završi jedan ceo ciklus sade sati od 7.5 godina u sledeći ciklus ući nakon 22.5 godina.
Obično svaka osoba preživi u svom životu tri ciklusa sade sati.

Postoji verovanje da prvi ciklus sade sati odnosi sa ovog sveta naše babe i dede, drugi ciklus naše roditelje, a u trećem ciklusu odlazimo mi.

Brojne su manifestacije ciklusa sade sati na nas u fizičkom i duhovnom smislu.
U fizičkom/materijalnom smislu može doneti: selidbe u drugi grad ili državu, upoznavanje životnog partnera, rodjenje deteta, smrt babe ili dede, promene posla, neslaganje u porodici, finansijski probleme, duhovni razvoj...

U duhovnom smislu uočljiv je gubitak poleta, elana i sreće. Osećamo se da smo sami i usamljeni, prazni i nesrećni bez ikakvog objektivnog realnog uzroka, javljaju se unutrašnji nemiri.

Razmišljamo o smislu i prolaznosti života, pitamo se zašto smo se rodili, šta sa nama nije u redu...

 

 

 

 

 

 

Saturn će ući u naš život i on će nam „očitati“ životne lekcije, samo je pitanje da li ćemo mi biti dovoljno otvoreni da ga primetimo i prihvatimo. On hoće da shvatimo prolaznost i da se okrenemo sebi i svom razvoju, da shvatimo šta je naš viši plan i cilj. Samo ako budemo dovoljno otvoreni za sve moguće promene i kombinacije, za potencijalne gubitke i bolesti, tugu itd…bićemo u stanju da na najlakši mogući način preživimo ovih sedam i po godina koliko je ciklus sade sati.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner