Kontakt email: [email protected]        Facebook

OVAN

Ostanite pribrani. Sačuvajte svoj mir. Nemojte biti iracionalni. Odluke donosite mudro, a ne naglo kako ne biste kasnije žalili zbog svojih postupaka.

BIK

Stavite sebe na prvo mesto jer to zaslužujete. Pronađite vremena za sebe i pokušajte da se opustiti masažom i jogom.

BLIZANCI

Ne trošite vreme na ljude koji vam izgledaju kao "savršena" ekipa. Više vremena posvetite svojim pravim prijateljima.

RAK

Verujte svojim instinktima. Sami odlučujte i nemojte dopustiti drugima da dominiraju vašim izborima u životu.

LAV

Trebaju vam knjige koje će vas inspirirati.

DEVICA

Ovog mseca pokušajte da ne budete rob svog posla. Pokušajte da radite "pametno". Pronađite ravnotežu u svom životu. Vaš posao neće nestati, ne morate toliko da se "trošite" na posao.

 

 

 

 

 

 

 

VAGA

Ponekad je u redu reći "ne". Drugi vas neće osuditi radi toga. Počnite da radite stvari koje vas usrećuju i nemojte dopustiti obavezama da definišu vaše uživanje u životu.

ŠKORPIJA

Ovog meseca  probajte neku novu aktivnost ili hobi. Upišite kurs kuvanja ili pisanja. Potrebno vam je da zabavite svoj um.

STRELAC

Ne morate da čuvate svoje srce stalno tako snažno. Nemojte dozvoliti da vam strah od slomljenog srca onemogući upoznavanje prave osobe za vas. Ako ste već u vezi, pokušajte da je probudite i poradite na boljoj komunikaciji.

JARAC

Ovo je mesec  kada treba da upoznati novog sebe i pomerite granice. Iskusite novu avanturu, provedite dobro vreme s prijateljima i iskoristite sve mogućnosti.

VODOLIJA

Pokušajte da pronađete više vremena za sebe i ono što vas zaista zanima. Provedite vreme sami i nemojte stalno da budete okruženi ljudima. Potrebno vam je to za vaš duševni mir i razvoj.

RIBE

Vreme je da pokažete svoju kreativnu stranu. Pretvorite svoju strast u karijeru. Radite stvari koje vas doista inspiririšu i ne dopustite da na vas utiču želje i preferencije drugih.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner