Kontakt email: [email protected]        Facebook

Ovan 

Muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku žele nezavisnu ženu. Glamurozan izgled i telo iz snova su mu manje važni. Uprkos tome, njegova žena iz snova treba da bude atletski građena.

Bik 

Muškarac ovog horoskopskog znaka voli žene kojima je važna tradicija, te ima dobre manire. Želi ženu koja dobro i mudro raspolaže svojim finansijama, te joj je važniji kvalitet od kvantiteta.

Blizanci

Muškarci rođeni u znaku Blizanaca  žele sa svojom izabranicom da dožive avanturu te zbog toga žele aktivnu i ekstrovertnu partnerku. Osim toga, voli da vodi intelektualne razgovore, pa mu je važno i obrazovanje.

Rak

Rakovima nije uopšte važna karijere žene. Umesto toga, on želi brižnu partnerku na svojoj strani – kojoj je stalo do porodice  i emocionalno je inteligentna.

Lav

Poverenje  i šarm su dve važne karakteristike koje su važne lavovima kod žena. Osim toga, oni vole kad je žena samouverena i pazi na svoj izgled.

Vaga

Neljubaznost jednostavno ne podnose, te njegova partnerka treba biti ljubazna i brižna.Međutim, oni vole i „it-devojku“ koja će sijati pored njega.


Škorpija

Oni najviše vole tajanstvene žene te ih jako privlače dame koje znaju što žele. 

Strelac


Muškarcima rođenim u znaku Strelca važno je da se dobro može zabavljaju sa ženom. Sve drugo je nebitno. Spontanost,ljubaznost i odlučnost na vrhu su liste želja kod Strelca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jarac


Za Jarca je ideal žena koja je orijentisana na karijeru. Godine im ne igraju zapravo nikakvu ulogu, ali kad bi trebalo da biraju, onda bi izabrao ženu stariju od sebe.

Vodolija

Žena pored ovoh horoskopskog znaka mora biti hrabra i samopouzdana. On je srećan kad može ponosno pokazati svoju devojku.

Devica

Muškarci rođenu u znaku Device muževni su i pouzdani. Međutim, nisu nimalo spontani te sve pokušavaju da stave pod svoju kontrolu. Neizmerno mu je potreban mir te voli kad se žena u potpunosti prilagodi njemu i njegovim potrebama. Spreman je čak i popuštati, ali nikada ne do kraja.

Ribe 

Muškarci rođeni u znaku Ribe žele mirnu partnerku koja se rado kreativno iživljava. Njemu je važno da može ženi uz sebe pokazati kako je on može zaštititi.  Emocije su za njega na prvom mestu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner