Kontakt email: [email protected]        Facebook

Bez obzira da li ste u vezi ili sami, verovatno vas bar malo zanima kako ćete provesti Dan zaljubljenih. Ko će se od horoskopskih znakova najlepše provesti 14. februara zapisano je u zvezdama.

Bik

Ovaj Dan zaljubljenih definitivno će biti dobar trenutak za uživanje u svim zemaljskim radostima kojima vlada Venera. Bikovi, Mars će ući u vaš znak i zapaliti vatru u vama. Stoga ne oklevajte, preuzmite inicijativu i zakažite sastanak onome ko greje vaše srce. 

Strelac

Strelčevi, pripremite se za sreću. Mesec će kliziti kroz vašu kuću partnerstva, braka i predanosti na Dan zaljubljenih, što znači da ćete osećati potrebu da se privijete uz nekog posebnog.  Kao što možda znate, planeta dobre sreće Jupiter prolazi kroz vaš znak tokom većine 2019. godine, što znači da je sreća definitivno na vašoj strani - tako da ne treba da oklevate i slobodno preduzmite rizik kada je ljubav u pitanju. Idite na sastanak na slepo, izađite prijateljima ili čak samo izađite iz zone komfora i pozovite na sastanak osobu koja vam se sviđa.

Jarac 

Ostavite svoje racionalizovanje i pragmatizam, jer pred vama je jedan lud Dan zaljubljenih. Bićete u odličnom raspoloženju za ljubav i seks. Venera, planeta lepote i ljubavi, "kliziće" kroz vaš znak i doneti trenutni magnetizam. Takođe, Mars, planet seksa i strasti, biće prisutan u vašem znaku za Dan zaljubljenih tako da ćete zaista imati sreće u romantičnim odnosima. Očekujte da ćete se osećati mnogo romantičnije, strastvenije i emotivnije nego inače, pa se nemojte uplašiti intenziteta. Pratite svoju strast i iskoristite sve pogodnosti. Ne zadovoljavajte se prosečnim, Svemir vam govori da se prepustite srcu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner