Teško je verovati ljudima i zaista je razumljivo što su neki horoskopski znaci po svojoj prirodi zatvoreni.Međutim, kada je Sunce u Ribama ono nas zove u svet nevinih i voljenih i tome zaista treba odoleti.Horoskopski znaci koji sada osećaju emocionalni naboj, ali koji ne mogu da "dopuste" sebi da se otvore i da uživaju su: Ovan, Blizanci, Lav, Devica, Škorpija, Strelac.

Evo zašto je to tako.

 

Ovan 

Vi imate toliko toga na umu. Jasno vam je da je to preterano davanje značaja svemu i svačemu, što je pod uticajem Sunca u Ribama i normalno za vaš znak. Međutim, paranoidni scenariji koji se vama motaju po glavi vam baš nisu potrebni.

Ovan je analitički znak, vidi skup varijabli i on zna u dubini svoje duše da se tim varijablama ne može verovati, al on se pre opredeljuje da tome verijue nego okolini. Sabiće seve voje emocije u sebe i okrenuti se svom umu.

Blizanci

Kada razmišljate o dve ličnosti sigurno vam je jedna od asocijacija horskopski znak Blizanci.

Blizanci i kada je verovanje u pitanju odmeravaju sve dva puta. Nikada vam se neće približiti ni previše ni otići od vas predaleko. Distanca je ono što ih krasi, a u narednih mesec dana će to biti baš izraženo. Oni zaista žele da veruju ljudima oko sebe, ali iskustvo iz života im ne dozvoljava da se prepuste emocijama. Jako dugo pamte razočarenja.

Vi nikada nećete priznati da ste nepoverljivi, jer racionalizujete svoj odnos prema drugima i mislite daste samo oprezni.

 

 

 

 

 

 

Lav

Kao što je slučaj sa svim vatrenim znakovima, i Lav je srčan i strastven i gađa vas pravo u centar. Međutim, tokom narednog perioda će se potpuno zatvoriti, pa čak neće ni flertovati, što je njegovo prirodno stanje svesti. Lav nikada neće dozvoliti da ga izdaju i iznevere, jer on mora ostati centar univerzuma i okupljati ljude oko sebe. Ali on veruje samo u svoju moć da mannipuliše drugima.

Međutim, čak se i Lavovima dešavaju neprijatna iskustva, a to ih može podstaći da podignu svoje zidove još više. Neće oni čekati da ih drugi zaštite.

Devica

Device su po svojoj prirodi poznate kao stroge i kao sudije u svakom prekršaju. Ovaj znak se nikada neće promeniti i nikada neće postati logično zašto bira tu stazu hladnoće. Oni tvrde da osećaju mnogo manje bola kada su nepoverljivi prema okolini jer tako grade svoj odbrambeni mehanizam i ništa ne može da ih iznenadi.

Bez obzira na svoju nepoverljivost, Devica je srećna i zadovoljna sobom i niko se tako dobro u stvari ne snalazi sa drugim ljudima kao oni i to iz čistog nepoverenja.

 

 

 

 

 

Škorpija

Vi želite red, savršenstvo i izvrsnost, a to vam baš niko na svetu ne može dati. Ipak, umesto da shvatite da ste vi ti koji ste nerealni, zatvarate se u sebe sve dok ne nađete taj perfekcionizam u ljudima. Vi ste skloni tome da proveravate ljude koji vam ulaze u život, ali nikako da shvatite koliko je to gubljenje vremena.

Škorpije, umesto uživanja i prepuštanja životu, biraju da se ograde odmah u startu dok ne ispitaju sve okolnosti vezane za poznanike, prijatelje, ali i slučajne prolaznike. Kada Se Škorpijine sumnje u nekog obistine, taj može da računa da je precrtan.

Strelac

Strelac jeste najnaivniji od svih znakova, ali u ovoj eri Sunca u Ribama, čak i on će se zatvoriti u sebe i sačuvati svoje emocije samo za svoju dušu, a istinu za svoje uši. Strelac je navikao da bude povređen i zato je ovo vreme njegovog predaha.

Iako će se nagomilati sve ono što želite da kažete i sve ono što osećate, prijaće vam to što su ljudi ipak malo ustuknuli od vas i što vas ne iskorišćavaju kao što je to uobičajeno. Vaša okolina je u čudu i još ne shvataju da je ovo samo period kaoji ste vi rešili da iskoristite na najbolji mogući način.

 

izvor:(Telegraf.rs / yourtango.com)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner