Pojava koja je česta,ali koja kod dosta ljudi unosi nemir...U pitanju je retrogradni Merkur...Ovog puta kreće svoj retrogradni hod sa 29 stepena Riba.

 S obzirom da je u pitanju planeta komunikacije, na ovom polju će doći do najvećih nesporazuma.Misli vam mogu biti poprilično konfuzne u ovom periodu.
Skačete sa jedne teme na drugu....Sa važne na nevaznu,i obratno.Letite od jednog do drugog problema ,a ne rešavate ništa.

Obratite pažnju na to sa kim delite tajnešto uključuje kako prijatelje, tako i porodicu. Ukoliko kažete pogrešnu stvar pogrešnoj osobi, možete se naći u vrlo nezgodnoj situaciji.

Sve će ići mnogo sporije nego što vi očekujete. Pregovori, dogovori, kratka putovanja, komunikacija, saobraćaj..sve je pod tenzijom.Ne  treba pokretati ništa novo.

Oni koji nesto kriju,neka se malo pripaze ,jer postoji mogućnost da neka vaša tajna bude otkrivena, I napravi vam haos u životu.
Svaka laž ima svoju cenu.
Naravno I prošlost veoma aktivna,ali sada je pravi momenat da se suočite sa njom...
Vreme kada se javljaju stare ljubavi,stari prijatelji...Dobro razmislite da li ćete ih ponovo pustiti u život.Pokaćace nam se ono što je bilo, što će biti i ono što nikada nije moglo da bude.Sve što je dugo vremena gurano pod tepih I nije se rešilo,sada dolazi na red.
Duboko uzdahnite, pripremite za naredne 3 nedelje,i pokušajte da shvatite šta retro Merkur zapravo hoće od vas...Ali naravno bez panike...

Biće vam potrebno više razumevanja za druge, ali i više strpljivosti. Bez brzopletosti, molim! – jer možete sami sebi napraviti više štete nego koristi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner