Kontakt email: [email protected]        Facebook

1. Neće vam dozvoliti da donesete loše odluke

Rakovi su poznati kao zabavne i vredne osobe. Spremni su na svaku avanturu i zabavnu aktivnost, ali ukoliko primete da ste spremni napraviti neku glupost ili doneti lošu odluku, neće vam dozvoliti da to učinite. Vrlo su racionalni i znaju odvojiti zabavu i druženje od ozbiljnih stvari.

2. Probudiće kreativnost u vama

Rakovi su izuzetno kreativni i kada god im se ukaže prilika vole ispoljiti tu svoju kreativnost i maštovitost. Bilo da je reč o muzici, crtanju ili bilo čim što je u vezi s umetnošću, oni će pokazati interes i pokušaće dati savete i ideje.

3. Nikada ne odustaju

Rakovi su odani i neće vas izneveriti bez obzira na okolnosti. Iako na svoju štetu, uvek se trude ispoštovati svaki dogovor i svakome će izaći u susret. Posvećeni su i stoje iza svojih reči.

4. Znaju saslušati sugovornika

Osetljivost i saosećajnost su njihove glavne osobine. Možete pronaći velikog prijatelja u osobi rođenoj u znaku Raka, jer će vas oni uvek saslušati. Ako je potrebno, svakog dana možete pričati istu priču oni će biti tu pored vas. Rakovi su uvek uz svoje prijatelje, bilo da je reč o nečemu jako ozbiljnom ili o najbanalnijoj stvari.

 

 

 

5. Otvoreni su i iskreni

Rakovi su vrlo iskreni i oni će vas uvek pitati za sve što im nije jasno. Iako to ponekad zna zasmetati, verujte da je bolje imati takvu osobu pored sebe nego nekoga ko se lažno predstavlja i ko vas obmanjuje.

6. Znaju uživati

Osim što su produhovljeni, Rakovi takođe vole uživati i strastveni su u svemu što rade. Odlični su kao partneri, jer poseduju snažne emocije, koje znaju pokazati onda kada to najmanje očekujete.

7. Pažljivi su

Ono po čemu su Rakovi najviše poznati je upravo ta pažljivost i briga za druge. Oni poseduju veliku empatiju za svakoga i smatrajte se sretnim ukoliko imate Raka pored sebe. Oni brinu za druge, ne mareći za svoje potrebe, stoga se potrudite da to i uzvratite. Nikada vam neće prigovoriti o toj pažnji koju vam poklanjaju i učiniće sve samo da budete sretni.

8. Odani su prijatelji

Rakovi neće dozvoliti drugima da vide njihovu ranjivost i ne veruju ljudima, ali kada se otvore i steknu poverenje možete smatrati da će biti tu za vas u svako doba. Oni razumeju vrednost prijateljstva i uvek su spremni negovati taj odnos. Brižni su, ljubazni, vole pomagati, ali isto tako žele biti slobodni. Iako su nežni, oni su i nezavisni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner