Ovan

Ovnovi su ludački ljubomorni. Oni ne biraju ni vreme ni mesto kako bi pokazali partneru da su ljubomorni i nije ih uopšte briga šta okolina o njima misli u tom trenutku. Zbog toga je Ovnov partner stalno pod prismotrom.

Bik

Bik uživa u tome da ima kontrolu nad partnerom. Njemu se poverenje lako uzdrma ukoliko njegov partner samo prokomentariše izgled nekog drugog. Osobe rođene u ovom znaku teško podnose bilo kakav oblik partnerove izdaje.

Blizanci

Blizance retko obuzima ljubomora. Oni svoju ljubomoru ne iskazuju pravljenjem scena već partneru postavljaju zamke kako bi ga zadržali pored sebe. Iako su oni svesni svog šarma i utiska koji ostavljaju na suprotni pol, jasno im je da se i njihov partner može naći u sličnoj situaciji.

Rak

Rakovi su veoma posesivni i sumnjičavi. Rakovi imaju razrađen sistem zaštite od ljubomore: ukoliko nemaju dokaz za partnerovu izdaju, primiriće se, a ukoliko ga imaju to će ih veoma pogoditi.

Lav

Iako Lav voli da i njegov partner, kao i on sam bude primećen, njegova posesivnost ne trpi nikakve partnerove izlete, makar se radilo i o najbezazlenijem flertu. Oni su svesni ljubavi koju pružaju svom partneru, ali ih ipak ljubomora upozorava da se partner "hladi".

Devica

Device često nisu svesne uživanja koje im pruža flert sa kolegama. To je i najčešći povod za njenu ljubomoru jer je svesna da ni njen partner nije imun na opušteno ćaskanje sa kolegama.

 

 

 

 

 

 

Vaga

Vage nisu sklone ljubomori, ali njihovog partnera ne čeka lep provod ukoliko mu padne na pamet da švrlja okolo, bilo da gleda druge devojke ili momke ili na neki drugi način. Iako je prilično racionalna Vaga ne podnosi da joj bilo ko ili bilo šta ugrozi vezu ili brak.

Škorpija

Škorpija je apsolutni pobednik u ljubomori. Zbog svoje strastvene, ali veoma ranjive prirode, Škorpije veoma burno reaguju i na najobičnije sitnice koje niko drugi ne bi ni primetio. Iako ljubomoru skriva urođenom samokontrolom, osobe rođene u znaku Škorpije odaje pogled.

Strelac

Osobe rođene u ovom znaku burno reaguju ukoliko ih partner pravi ljubomornim. Partneru će bez imalo ustručavanja odmah reći da mu smeta flertovanje sa drugim ljudima jer ako bi jednom prešao preko nečeg takvog, sledeći put Strelac neće biti tako tolerantan.

Jarac

Iako na prvi pogled ne odaje takav utisak, Jarac je veoma osetljiv i pogađaju ga situacije u kojima ga partner pravi ljubomornim, svesno ili ne. Jarac to neće pokazati jer su mu povređeni ponos i dostojanstvo, i neće oprostiti prevaru svom partneru.

Vodolija

Vodolija u ljubavi često bira partnere koji tolerišu njene hirove. Ipak, ako je Vodolija podlegla ljubomori, potrudiće se da to sakrije i svojim ponašanjem i načinom komunikacije.

Ribe

Ribe su najromantičniji znak u horoskopu. Kada su u vezi u potpunosti se predaju svom partneru, ali ih je i veoma lako povrediti. Riba će svoju ljubomoru iskazati tako što će prvo da počne da preispituje sebe i svoje postupke. Riba može da oprosti prevaru, ali nikada ne zaboravlja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner